Xonia, moldoveanca născută în Australia. „Consider că familia face orice loc să pară ca acasă”. Cum a ajuns aceasta să danseze, deși muzica era pasiunea ei

Author: Andreea Buinoschi

Xonia, moldoveanca născută în Australia. „Consider că familia face orice loc să pară ca acasă”. Cum a ajuns aceasta să danseze, deși muzica era pasiunea ei

Sursa: Instagram

Xonia a participat în emisiunea „Duet cu Alexandra”, unde a vorbit despre originile ei românești, dar și despre modul în care a făcut cunoștință cu lumea artistică.

Xonia a fost invitată în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Artista de origine română, dar născută în Australia, a ajuns faimoasă datorită dansului, deși părinții doreau să își exploreze latura de cântăreață.

Xonia, artista născută în Australia, din părinți din România

Xonia este o moldoveancă ce s-a născut în România, dar viața a întors-o pe tărâmul țării noastre. Deși nu are familia aici, alte rude locuiesc în România, dar consideră că acasă este acolo ude familie ei se află.

„M-am născut în Australia, din părinți români. Tatăl meu e din Iași, mama mea e din Botoșani.

În Australia, îmi place foarte mult plăcinta cu carne. E diferit față de ce găsim noi aici. Se gătește românește în casă la mine.

În Australia mă simt ca acasă, în primul și în primul rând, pentru că sunt părinții mei acolo și fratele meu. Și, întotdeauna, oriunde ar fi ei, pentru mine e acasă. Consider că familia face orice loc să pară ca acasă.

Citește și: Xonia de la "Bravo, ai stil! Celebrities", marturisire socanta: "M-am trezit cu fata asa!" Dezvaluiri terifiante despre starea ei de sanatate

Aici, în familie, nu am mama, tata, frate-miu, dar am neamurile mele care sunt în mai mule locuri în România. Eu, mai mult, locuiesc, în mare parte, acum, în România, deci nu pot să spun că vizitez prea mult”, a povestit Xonia.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Xonia, de la cântăreață, la dansatoare

Deși, inițial, părinții Xoniei au vrut ca aceasta să devină cântăreață, căci era atrasă de această latură, din caua vârstei prea mici, a cunoscut dansul care a ajutat-o să ajungă unde se află acum.

„Mai întâi m-au dat (n.r. părinții) la muzică, la vârsta de cinci ani, pentru că, în casa noastră, se asculta muzică populară și mie îmi plăcea foarte mult și cântam și au văzut ai mei că îmi place și au zis « Hai să încercăm să o ducem la ore de canto ».

La cinci ani, mi-au spus că sunt prea tânără să încep să fac ore de muzică ți m-au sfătuit să fac orice tip de dans care mie îmi place, ca să îmi dezvolt puțin urechea muzicală și, așa, am rupt cu dansul. Mi-a plăcut, oricum, dansam și cântam în casă.

Xonia, aparitie de senzatie la ''Bravo, ai stil Celebrities''! Nu ratati o editie incendiara in aceasta seara, de la 23;00, pe Kanal D

Citește și: Călin Goia vorbește despre participarea trupei Voltaj la Eurovision. Artiștii au ajuns la inimile oamenilor cu o piesă despre părinții și copiii despărțiți de munca în străinătate

Trebuie să ai pasiune. Am talent la muzică, am talent la dans, dar nu pot să zic că am talent și nu trebuie să lucrez la acest talent. Am muncit foarte mult la balet, și la mobilitate, și la flexibilitate, și repetat acasă, ca să fiu bună la ce făceam atunci”, a mai povestit artista.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies