Cea mai grea cumpănă din viața lui Costel Biju! Au trecut 11 ani de atunci, dar artistul încă rememorează cu greu amintirile dureroase: „Dumnezeu mi l-a salvat”

Author: Lavinia Medrea

Au trecut 11 ani de atunci, dar artistul încă rememorează cu greu amintirile dureroase

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, invitat a fost Costel Biju.

În ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și pe Kanal D2, invitat a fost Costel Biju, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de

manele de la noi din țară.

Cea mai grea cumpănă din viața lui Costel Biju

Costel Biju este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele de la noi. Artistul a reușit să se facă remarcat de-a lungul timpului prin muzica pe care a cântat-o dar și prin stilul său caracteristic simpatic, plin de umor.

În urmă cu 11 ani, cântărețul a trecut printr-o cumpănă grea. Tatăl lui a suferit un infarct atât de puternic încât și medicii au rămas uimiți. Din fericire, a fost salvat cu ajutorul lui Dumnezeu, spune Costel Biju.

Citește și: Costel Biju a suferit o intervenție chirurgicală foarte complicată! Prin ce a trecut artistul: „Eu am fost operat, operație foarte grea”

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

„A făcut tatăl meu un infarct și am crezut că-l pierd atunci. Cei de la spital mi-au zis, așa s-au exprimat, că este cel mai mare infarct pe care l-au avut în acest spital. Acum vreo 11 ani s-a întâmplat chestia asta și Dumnezeu mi l-a salvat. Greu, astea sunt încercări și supărări foarte mari, ferească Dumnezeu pe toată lumea”, a declarat Costel Biju.

Motivul pentru care Costel Biju este dependent de telefon

Costel Biju are o slăbiciune pentru telefon exact ca noi toți, dar încearcă să-și stăpânească acest lucru. De exemplu, o regulă sfântă pe care nu o încalcă este că nu își ține telefonul pornit atunci când merge la culcare. Artistul a mărturisit că abia așteaptă să meargă la Ierusalim pentru a se deconecta de tot ce ține de Internet.

Kanal D2 s-a poziţionat direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

Citește și: Costel Biju, declarații în emisiunea „Fiță cu Adiță” despre copilăria și impactul tatălui său asupra carierei proprii: „Datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi”

„Abia aștept să mă deconectez de tot, să stau fără ăsta (n.r.: fără telefon). Încă un lu cru bun legat de telefon, nu dorm niciodată cu telefonul pornit. Niciodată în viața mea. Când am fost la munte acum câteva zile, am stat trei zile, mi-am propus să stau fără telefon. Dar n-am putut, măi, Alexandra! L-am închis, l-am pus pe masă, m-am uitat la el și am zis că lasă, stau mai puțin pe el. De unde, că am stat tot pe telefon. Îmi place să le răspund fanilor, dau scroll non-stop și pe Instagram, eu urmăresc foarte mulți pe Instagram, băieții mei au râs de mine: Tati, dar tu de ce urmărești atât de mulți? Nicio vedetă nu urmărește atât de multe persoane. Lăsați-mă cu astea ale voastre, cu vedete, că eu sunt omul lui Dumnezeu, eu dacă pot să fac un om fericit, să dau un follow back, îl dau cu cel mai mare drag, 4.000 (n.r.: de persoane) urmăresc!”, a povestit Costel Biju.

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”