Costel Biju, declarații în emisiunea „Fiță cu Adiță” despre copilăria și impactul tatălui său asupra carierei proprii: „Datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi”

Author: Andreea Buinoschi

Tatăl lui a fost prima persoană care l-a influențat în această direcție, urmând și alte nume importante din industrie

Sursa: Instagram

Costel Biju este un nume mare în industria muzicală, lucru ce se datorează muncii pe care a depus-o. În cadrul emisiunii, Costel Biju a recunoscut cine i-a fost alături pe tot parcursul vieții, dar și care au fost modelele pe care le-a urmat.

Costel Biju a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul

de YouTube theXclusive. Artistul a vorbit despre copilăria sa, dar și despre persoanele care l-au îndrumat spre domeniul artistic.

Costel Biju a trăit înconjurat de muzică

Tatăl lui a fost prima persoană care l-a influențat în această direcție, urmând și alte nume importante din industrie. Costel Biju și-a ales persoanele de la care să învețe și nu uită nici acum să le mulțumească.

„Tatăl meu a cântat și el. Copilăria mea înseamnă muzică. De când m-am născut, am deschis ochii pe muzică. De ce spun asta?! Pentru că, atunci când m-am născut și am crescut câtuși de puțin, tatăl meu cânta.

Veneau fel și fel de artiști la noi acasă, prietenii tatălui meu. Îmi plăcea când studia, tata cânta la trompetă. Datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi și îi

mulțumesc, și te pup, și te iubesc, tată! Îl salutăm pe tatăl meu.

Crescând în casă, cu muzică, am făcut muzică. M-am dedicat și m-am dăruit pentru muzică. Când copiii se jucau diferite jocuri sau cu diferite jucării, eu cântam, fredonam. Dădeam drumul la casetofon și cântam cu soliștii respectivi.

Citește și: ,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur" Florin Salam, mărturisiri sincere despre întâlnirea cu Roxana Dobre

Sorinel Puștiu îmi plăcea cel mai mult și Adrian, bineînțeles, dar Adrian este o minune și are tonalitatea aia, nu puteam să îl copiez pe Adrian. Dintre toți care erau, l-am ales pe Sorinel Puștiu. Nu numai că îmi ieșea cel mai bine, mi-am ales modelul perfect”, a povestit Costel Biju.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Costel Biju a făcut primii bani la șapte ani

Deoarece era pasionat de percuție, părinții lui l-au pus la o nuntă să cânte la tobe. Persoanele care se aflau la petrecere au început să îi dea bani, deoarece erau impresionate de talentul acestuia.

„Șapte ani aveam, erau tatăl meu și mama mea nași la o petrecere și eu nu am început cu vocea. Pe la șapte ani, eram percuționist și m-a pus tatăl meu la petrecerea aia să bat la tobe, la percuție și veneau invitații și îmi băgau bani.

Mi-a plăcut, pentru că trebuie să te încânte și iubirea față de muzică, și banii, și toate, au mers toate ceas. Niciodată nu am realizat că sunt sus. Sunt sus, dar știi cum muncesc? Ca și cum aș fi la început.

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Familia, ingenuncheata de durere

Citește și: Ionuț Cercel și Florin Cercel își dedică viața tatălui lor: „Toate melodiile pe care le-am făcut, le-am făcut de focul lui tata”. Băieții lui Petrică Cercel vor să păstreze amintirea tatălui lor vie

Întotdeauna nu mi-am văzut valoarea pe care o am, ce spune lumea. Că de aia spun, că eu, întotdeauna, mă văd ca și cum trebuie să muncesc de acum încolo”, a mai spus artistul.

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”