Costel Biju a ajuns din nou pe mâinile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Nu pot face nimic”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 dec 2023, 17:40

Costel Biju a ajuns pe mâinile medicilor

Sursa: Instagram Costel Biju

Costel Biju, un îndrăgit cântăreț de manele de la noi din țară, a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Costel Biju este unul dintre cei mai apreciați și talentați cântăreți de manele de la noi din țară și a reușit, în scurt timp, să-i facă pe oameni să-l iubească datorită talentului și carismei de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale.

Costel Biju a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Recent, Costel Biju a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Se pare că artistul ar fi internat în spital și i se fac mai multe investigații, dat fiind faptul că, în ultimele luni, a avut parte de mai multe drumuri la spital din cauza problemelor de sănătate pe care le are, relatează RomâniaTV.

Citește și: Cea mai grea cumpănă din viața lui Costel Biju! Au trecut 11 ani de atunci, dar artistul încă rememorează cu greu amintirile dureroase: „Dumnezeu mi l-a salvat”

Artistul a publicat un videoclip din spital, dar nu a explicat motivul pentru care se află acolo. Totuși, după cămașa de noapte pe care o purta acesta, s-a putut înțelege că, cel mai probabil, Costel Biju va rămâne internat o perioadă în spital.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Costel Biju a mai avut probleme de sănătate

Reamintim că, în luna noiembrie a acestui an, Costel Biju anunța de pe patul de spital că și-a anulat toate concertele și va face mai multe analize. Artistul a fost internat în spital câteva zile, după care starea lui de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, iar rezultatele analizelor au fost bune.

„Vă pup dragii mei. Vă pup și vă iubesc. Pentru toți care sunt interesați de starea mea, să știți că sunt mai mult decât bine.

Mi-am făcut analizele, dar nu pot să cânt că am niște probleme pe trahee. Și trebuie tratată chestia asta. În rest, analizele mi-au ieșit ok, mulțumesc lui Dumnezeu. Vă mulțumesc și vouă că sunteți alături de mine. Vă pup și vă iubesc”, declara, la acea vreme, Costel Biju, pe contul lui oficial de TikTok.

Citește și: Costel Biju, declarații în emisiunea „Fiță cu Adiță” despre copilăria și impactul tatălui său asupra carierei proprii: „Datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi”

Deși a fost încercat de problemele pe care le-a avut, Costel Biju nu și-a pierdut credința în Dumnezeu și a sperat că va scăpa de tot ce e mai rău pentru a-și putea onora evenimentele la care participă mereu cu mare drag. Artistul spunea, la acea vreme, că viața lui depinde de Dumnezeu și că problemele pe care le întâmpină sunt normale, având în vedere cât de grea este viața, mai ales cea de noapte, a unui cântăreț.

„Mulțumesc Lui Dumnezeu că sunt bine, muncind atât de mult zi de zi de 20 de ani nu cred că este ceva absurd să mai întâmpinăm și zile de genul și mai ales în condițiile care sunt în ziua de azi, afară o zi frig, trei zile cald și tot așa, aerul condiționat din restaurante. Este normal să te afecteze indiferent cât de puternic ești! Doamne, eu îmi las viața în mâinile tale și mă încred în Tine până la moarte! Atenție, sunt bine!”, spunea Costel Biju.