Copilărie în sărăcie! O mamă crește singură trei copii, într-o casă veche de pământ ce stă să cadă! „Căsuța asta are o sută de ani! Acoperișul a început sa cadă!” Iată povestea cutremurătoare a Luminiței, o femeie sărmană din Constanța!

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 feb 2023, 18:49

Într-o casă veche de pământ, ea ridică rugăciuni spre cer, alături de cei trei copii pe care îi crește cu greu. Este povestea impresionantă de viață a Luminiței, o femeie din Constanța, care trăiește la marginea orașului și la marginea societății.

Echipa Asta-i România a aflat povestea tulburătoare de viață a Luminiței, o mama care își crește singură cei trei copii. Cât este ziua de mare femeia muncește la o stație de sortare a gunoaielor, de unde reușește să își câștige un bănuț pentru pâinea copiilor. Oricât de grea e povara sărăciei care o apasă teribil, Luminița nu a renunțat să creadă că și pentru ea mai există undeva un licăr de speranța.

Copilărie în sărăcie! O mamă își crește singură cei trei copii, într-o casă veche de pământ ce stă să cadă

La marginea lumii noastre, începe lumea lor. Trăiesc la periferia societății, tărâm necunoscut pentru politicieni și ignorat de noi ceilalți. O lume pe care ne facem că nu o vedem. Dintr-o casă veche de chirpici, peste care s-a scurs deja un secol, răsună glasul a trei

copii cu ochi senini că cerul de vara. Micuții privesc cu ochi mari și curioși, nu știu că viața lor e altfel, nu știu că neajunsurile de zi cu zi îi dor și că merită și ei o viață mai bună. Aceștia sunt de fapt nepoții Luminiței, pe care ea ii consideră copiii ei si ii îngrijește cu toată dragostea si protecția ei de mamă si bunică. 

Citește și: Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Simulare Evaluare Nationala 2023: Subiecte Română. Examenul pentru clasa a 8-a începe azi



„Nu ne plouă momentan, dar când vor veni zăpezile alea mari sunt sigură că mă trezesc cu tavanul în cap! Are o sută de ani! Asta a fost că un fel de grajd și mereu a fost lipită, aranjată, acoperișul nu e refăcut, pe o parte e mai bine, pe o parte este rău! Am lucrat foarte mult! Am lipit-o am aranjat-o! Dar cu timpul însă a început să se
mănânce, iar am lipit-o, iar a căzut!”,
a spus Luminița Savencu, mama celor trei copii.

Citește și: Plicul cu bani sau viața?! Trăim în țara în care sistemul de sănătate e bolnav! Șefa secției de Oncologie de la Spitalul Județean din Suceava a fost acuzată că primea și pretindea bani de la pacienți sau aparținători că să aibă acces la tratament

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”