Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Author: Diana Tilă

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele românilor.

Duminică, 5 februarie, emisiunea de reportaje “Asta-i România!” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele românilor, pe toate targeturile monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Cancerul corupției din spitalele din România

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Ieri, în intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând 4,8% Rating și 15% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară (Național), 3.4% Rating și 11.6% cota de piață, în rândul publicului de la orașe (All Urban), si 3.1% Rating și 13,3% cotă de piață, pe targetul Comercial.

Citește și: Vorbesc o limbă secretă! Povestea impresionantă a localnicilor din Mârgău, Apuseni, care și-au inventat propria limbă: ”Acum toată lumea e ”domn””

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

O medie de 834.000 de telespectatori au urmărit ieri, Kanal D în intervalul 14:30 – 16:00, minutul de aur fiind înregistrat la 15:36, când peste 1 milion de români (1.134.000) urmăreau reportajele emoționante marca “Asta-i România!”.

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”,  Oameni uitați în beznă

Nu ratați emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”