Constanția, acuzații grave la adresa Mariei la „Bravo, ai stil”: „Sunt de părere că nu faci tu singură toate styling-urile”. Concurenta o acuză că are stilist și că și-a plagiat lucrarea de licență

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 iun 2023, 21:17

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Constanția a acuzat-o cu subiect și predicat pe Maria că are stilist.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Constanția a acuzat-o în mod direct pe Maria că are un stilist, asta pentru că fiecare ținută cu care se prezintă este impecabilă. 

Constanția pune tunurile de atac pe Maria 

Sătulă să-și mai țină părerea doar pentru ea, Constanția și-a spus punctul de vedere în privința Mariei. Concurenta este de părere că nu-și face singură ținutele și că primește 100% ajutor. De asemenea, a acuzat-o și de faptul că și-ar fi plagiat licența.

Citește și: Ioana, ținută de trei steluțe în această seară la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a primit și câteva recomandări: „Dragă, piesele sunt cele mai importante”

„Mi se pare imposibil să vii cu ținute impecabile în fiecare zi, în condițiile în care noi de câteva zile filmăm și în celelalte câteva zile trebuie să facem rost de fiecare piesă. În câteva zile tu să reușești să compui cinci styling-uri de la pantofi la dres, la fustă, genți de brand, nu știu, mi se pare imposibil ca la 22 de ani să faci asta. Sunt de părere că nu faci tu singură toate styling-urile”, a spus Constanția.

„Nu, este complet greșit, ba chiar le fac complet singure, bine, cu prietenul meu care-mi dă păreri, dar n-are nicio treabă”, a răspuns Maria, în culise.

Citește și: Andreea, apariție de poveste în platoul „Bravo, ai stil!”. Jurații au fost cuceriți: „Am seznația că mă uit la tavanul Capelei Sixtine”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cineva care face styling-urile astea impecabile mănâncă moda pe pâine, pentru că și eu, dacă am niște colegi care sunt cu adevărat pasionați și desenează foarte bine eu îi cunosc, oamenii ăștia mănâncă grafica pe pâine. Nu cred că ea face styling-urile. Dacă ea a făcut styling-urile până acum, trebuia să aibă o lucrare de licență impecabilă, nu copiată”, a acuzat Constanția.

Constanția, acuzată de răutate și de invidie 

În ciuda acuzațiilor aduse de Constanția, Maria susține că tot ce face este să arunce spre ea cu răutate. Iris, pe de-o parte, spune că dă dovadă de invidie.

„Îmi fac ținutele în weekend de obicei, pentru întreaga săptămână, îmi notez ce am nevoie pentru fiecare ținută în parte”, a declarat Maria.

„Mi s-a părut o remarcă invidioasă.

Să spui că lucrarea ei de licență a fost copiată, că nu stăpânește teoria...”, a spus Iris.

„Vine ea și-mi zice că e o copie, n-au zis atâția oameni dintr-o facultate, să comenteze că nu e bine și vine ea și-mi zice că nu e ok. Cu toate astea, ea vine cu răutatea asta gratuită pe care mi-o aruncă, nu văd un motiv pentru care o împrăștie peste tot”, a mărturisit Maria.

„Și mie mi se pare puțin suspicios, asta nu înseamnă că te acuz că ai stilist. Îmi imaginam cât de greu mi-ar fi să fac rost de acele piese. Pur și simplu am susținut-o pe Constanția în ce a zis legat de piese în sine”, a spus, la rândul ei, Andreea.