Momente picante la „Bravo, ai stil” 2023! Andreea a lăsat să se vadă tot și a pus pe jar jurații: „E nenorocire”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 mar 2024, 18:45

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Andreea a reușit să pună pe jar jurații!

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea a pus pe jar jurații! Concurenta a lăsat să se vadă tot și a făcut defilarea mai picantă!

Momente picante la „Bravo, ai stil” 2023

În ediția de astăzi, Andreea și-a pregătit o ținută pentru a merge într-un loc neașteptat.

Concurenta merge să se călugărească după ce a fost dezamăgită de iubitul ei. Lasă totul în urmă, n-o mai interesează nimic și își vede de viață!

Citește și: Felul în care defilează Constanția, luat la disecat de celelalte concurente. Aspirantele la marele premiu au imitat-o pe tânără: „Are un mers amuzant”

Un detaliu a făcut diferența în ținuta Andreei. Cămașa pe care a ales-o a lăsat să i se vadă bustul chiar în fața camerelor de filmat, lucru care a fost observat din start de Raluca Bădulescu și lăudat! Totuși, Andreea

a avut grijă să-și acopere pieptul cu plasturi, în ciuda îndrăznelii pozitive de care a dat dovadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea a lăsat să se vadă tot și a pus pe jar jurații

Ținuta Andreei de astăzi a fost apreciată de Alexandru Abagiu și de Raluca Bădulescu. Totuși, Maurice Munteanu nu a fost convins din cauza accesorizării, problema fiind geanta și pantofii. Încălțămintea aleasă greșit a fost remarcată inclusiv de Raluca Bădulescu dar, în final, Andreea a reușit să obțină două steluțe.

„Nu s-a văzut, dar noi te-am văzut, bravo, să-ți trăiască! Ceea ce nu pot să spun și despre sandale. Ai făcut o mare greșeală, mai arată sandalele odată la cameră. Ținuta este foarte bună, alegerea materialelor este foarte ok. Sandalele nu sunt urâte, dar n-aveau loc acolo, pur și simplu”, a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: O nouă ținută câștigătoare pentru Maria. Look-ul tinerei, apreciat de cei trei jurați: „Ai o versatilitate stilistică foarte mare”

„Overall (n.r.: per total) mi se pare că e un look care te încorsetează în partea asta (n.r.: în partea de sus, la cap). Îmi place fusta, îmi place conexiunea de cravată din același tip de material care conectează rigoarea fustei cu relaxarea cămășii. Un look foarte bun”, a declarat Alexandru Abagiu.

„Mie nu-mi displace deloc ținuta, dar nu-mi place deloc rezultatul final.

Accesorizarea să știi că e nenorocire, geanta și sandalele strică tot”, a spus Maurice Munteanu.

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.