Beatrice, a treia concurentă care nu vrea să mai aibă legătura cu Andreea: „Nu mai vreau să am nicio discuție în emisiunea asta cu Andreea!”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 mai 2023, 22:52

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Andreea a fost pusă la colț de Iris și de Carina, dar și Beatrice a decis că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu concurenta.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea a fost pusă la colț de Iris și de Carina, fiind acuzată că este falsă. Beatrice, de asemenea, s-a săturat de toată situația și a decis că nu vrea să mai aibă vreo legătură cu Andreea.

Beatrice nu vrea să mai aibă legătura cu Andreea

În culise, Beatrice a luat decizia de a nu mai avea legătură cu Andreea, lucru care a fost adus în discuție de către Ilinca Vandici.

Beatrice: Nu, pentru că orice discuție aș avea cu ea reușește să o ducă în niște zone care pe mine mă depășesc psihic, nu am atâta putere mentală să susțin o discuție cu ea ca să ajungem la o concluzie și atunci prefer să nu mai am nicio discuție cu

ea. Din orice discuție putem să derivăm și să ajungem unde vrea ea, și unde vrea ea nu este tot timpul în favoarea mea, adică niciodată!

Citește și: Maria, emoționată după jurizare! Ținuta tinerei i-a uluit pe cei trei: „Ești cea mai bună concurentă pe care a avut-o Bravo, ai stil! de la primul sezon și până în prezent”

În timp ce se afla în culise alături de colegele ei, Beatrice a început să citească mai multe comentarii răutăcioase adresate ei, care au apărut fix după ce a avut o

ceartă cu Andreea. Din acest motiv, concurenta a simțit că este vina Andreei pentru ce se întâmplă fiindcă până la acel moment nu mai primise atât hate în online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea: Eu cred că suntem responsabili și în situații pozitive și în situații negative de ceea ce facem. Ia legătura cu acești oameni, dar nu spune că din cauza mea.

Beatrice dă vina pe existența Andreei pentru comentariile răutăcioase

Deși Andreea susține că nu este vinovată pentru ce comentarii primește Beatrice, concurenta continuă să dea vina inclusiv pe existența ei pentru faptul că primește comentarii răutăcioase.

Beatrice: Păi, ba da, că din cauza ta, din cauza persoanei tale, că exiști! Nu o zic într-un sens rău, dar dacă cu tine am avut discuția, pot să zic că e din cauza lui Iris?

Citește și: Prieteniile dintre concurente, scoase la suprafață de ținuta Carinei? Alexandru Abagiu nu s-a abținut: „Vreau să nu ne mai ascundem după degete”

Andreea: Cel puțin din mesajele pe care le-a citit, nu denotă că vine cineva de la mine și îi dă ei mesaj. Sunt oameni care poate pe mine nu mă plac și ți-au lăsat mesajul respectiv, adică nu se exclude.

Beatrice: Nu mai vreau să am nicio discuție în emisiunea asta cu Andreea!