Eliminare surpriză la Bravo, ai stil! Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 mai 2023, 21:31
Eliminare surpriză la Bravo, ai stil Foto(4)

Trei concurente sunt propuse spre eliminare

Sursa: Captură KANAL D

Gala concept din această săptămână s-a încheiat cu o nouă eliminare. Una dintre cele mai apreciate concurente de la ”Bravo, ai stil” a părăsit competiția.

Gala din această săptămână a fost, și de această dată, una eliminatorie. Trei concurente s-au aflat în pericol de eliminare, însă, pentru una dintre ele cursa pentru titlul de cea mai stilată femeie din România s-a încheiat în această seară.

Trei concurente sunt propuse spre eliminare

Concurentele de la ”Bravo, ai stil” nu au scăpat de eliminare nici în această săptămână.

Carina, Milena și Constanția sunt din nou în pericol de eliminare. Cele trei concurente se află la mâna publicului, soarta lor în cadrul competiției depinde de voturile celor de acasă.

Carina:  Sper să nu fiu ultima.

Milena:  Sinceră să fiu, eu mi-aș dori ca fetele să rămână.

Ilinca Vandici:  Concurenta care părăsește competiția Bravo, ai stil este Milena, cu 4,5%.

În gala ”Look de festival”, ținuta pregătită de Milena nu a fost tocmai pe placul juraților. Concurenta a părăsit competiția, însă are planuri mari de viitor.

Citește și: ”Arogantă și încrezută” Maria, asaltată cu mesaje răutăcioase în mediul online. Prima reacție a concurentei, după ce a fost acuzată că este cu capul pe sus

Primele declarații ale Milenei după eliminare

Milena nu regretă că a părăsit competiția Bravo, ai stil. Cu lacrimi în ochi, dar bucuroasă, aceasta a dezvăluit că drumul ei în modă nu se încheie aici, asta pentru că îți dorește să facă un curs și să aprofundeze în domeniu.

Ilinca Vandici:  Îmi pare foarte bine că te-am cunoscut.  Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut.

Ce gând ai?

Milena:  Să continui pe partea de styling. Vreau să fac un curs, vreau să învăț despre acest domeniu. Sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat. Îmi va fi dor de Andreea și de Constanția. Sper să fie puternice și să ajungă până în finală, și de Beatrice.

Andreea și Constanția și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi de la prietena lor, Milena.

Ea a mărturisit că le susține în continuare în competiție și speră să le vadă împreună în marea finală. Constanția a izbucnit în lacrimi după ce a văzut că Milena părăsește competiția. 

Milena:  Andreea, fii puternică și ne vedem noi peste tot și Constanția la fel. Constanția, sigur o să ajungă în finală cu cele mai multe nominalizări. Sper să ajungă ele două în finală, pentru că merită.

Citește și: „Fie ești solicitată, fie e stilistul în vacanță” Andreea a izbucnit în lacrimi. Concurenta susține că se împarte cu greu între facultate și filmările pentru emisiunea ”Bravo, ai stil!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!