„Fie ești solicitată, fie e stilistul în vacanță” Andreea a izbucnit în lacrimi. Concurenta susține că se împarte cu greu între facultate și filmările pentru emisiunea ”Bravo, ai stil!”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 mai 2023, 21:58

Andreea a izbucnit în lacrimi! Concurenta se împarte cu greu între facultate și filmările pentru emisiunea ”Bravo, ai stil”

Sursa: Captură KANAL D

Andreea a cedat și a izbucnit în lacrimi! Concurenta a mărturisit că îi este greu să se împartă între facultate și emisiune.

Andreea traversează o perioadă mai dificilă, concurenta a mărturisit că este în sesiune și se împarte foarte greu între show și facultate.

Ilinca Vandici:  Te simți epuizată?

Andreea:  Nu, Ilinca, nu mă simt epuizată. Dacă te referi la ce am vorbit în spate, într-adevăr, este o perioadă solicitantă.

 Beatrice a intervenit în discuție și i-a mărturisit că o înțelege, deoarece și ea este în sesiune.

Aceasta  a observat că în ultima perioadă are ținute mai slabe, ceea ce a dus-o cu gândul că ori este din cauza sesiunii ori stilistul ei a plecat în vacanță. 

Andreea:  Nu știu de celelalte fete. Eu mai am și alte lucruri în afara Bravo, ai stil.

Perioada asta este foarte solicitantă. Eu mâine am examen. E o facultate destul de grea, pentru care am muncit foarte mulți ani. Nu vreau să pierd un lucru pentru care eu am muncit foarte mulți ani. Am renunțat la foarte multe chestii ani de zile pentru a munci. Până acum lucrurile au fost mai ok pentru că nu am avut examene. Îmi doresc să fac bine și aici, dar și acolo.
Fizic îmi este foarte greu. Fac naveta în fiecare săptămâna.

Beatrice:  Și eu sunt în sesiune, dar nu pot compara design-ul cu medicina.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Fie e chestia asta cu sesiunea și ești solicitată, fie e stilistul în vacanță.

Citește și: ”Ai pus-o așa foarte tâmp” Ținuta Milenei a stârnit un val de comentarii în platoul Bravo, ai stil. Concurentele au asociat-o cu o însoțitoare de zbor

Andreea a izbucnit în lacrimi! Concurenta se împarte cu greu între facultate și filmările pentru emisiunea ”Bravo, ai stil”

Andreea se simte frustrată pentru că simte că nu mai dă randament, mai ales că își dorește să aibă performanțe atât la facultate, cât și în emisiune.   Beatrice a ajuns la concluzia că stresul este motivul din spatele ținutelor mai puțin reușite ale Andreei din ultima perioadă. 

Andreea:  Cumva acum emisiunea îmi ia foarte mult timp, dar nu mă plâng de lucrul ăsta. Cumva e frustrant. Vreau să dau rezultate și aici, dar și acolo.

Ingredientul secret pe care îl pune Andreea Mantea în mâncare! Costă doar 1 leu! Așa a slăbit 10 kilograme: „A fost foarte greu”

Ilinca Vandici:  Beatrice avea două variante la povestea asta. A zis că fie ești în starea asta din cauza examenelor, din cauza sesiunii, fie e stilistul în vacanță.

Beatrice:  Am înțeles, de fapt, în culise de unde vine această epuizare și aceste ținute cu care nu ne-a obișnuit. Și eu am sesiune și resimt. Am specificat că nu compar master de design cu medicina. Cu siguranță îi este mult mai greu, dar o înțeleg.

Citește și: ”Arogantă și încrezută” Maria, asaltată cu mesaje răutăcioase în mediul online. Prima reacție a concurentei, după ce a fost acuzată că este cu capul pe sus