Andreea a fost pusă „la colț” de Carina și de Iris: „Ești falsă. Cea mai malefică dintre noi”. De ce a fost atacată concurenta de la „Bravo, ai stil”

Author: Lavinia Medrea

De ce a fost atacată concurenta de la „Bravo, ai stil”

Sursa: Captură KANAL D2 - colaj Kanal D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Andreea a fost pusă la colț de Iris și, în special de Carina.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea a

fost pusă la colț de Iris și de Carina, fiind acuzată că este falsă.

Andreea a fost pusă „la colț” de Carina și de Iris

Andreea a fost acuzată, din nou, că este falsă, lucru care nu este străin fanilor „Bravo, ai stil” în special din partea Carinei, care și-a afirmat această părere încă din primele ediții ale sezonului opt.

De data aceasta, Carina a fost acompaniată de Iris, Maria și Beatrice.

Carina: Ești cea mai falsă persoană pe care eu am cunoscut-o pe lumea asta. Stai liniștită, nu sunt doar eu de părerea asta!

Iris: Eu pe Andreea o găsesc falsă!

Beatrice: Eu o văd cea mai malefică dintre noi.

Citește și: Georgiana „a reciclat” o piesă vestimentară din ediția precedentă. Eroarea tinerei nu a trecut neobservată: „Cum crezi că pot integra eu body-ul și sutienul de ieri?”

Carina: Oamenii pe care tu-i atragi sunt exact reflexia ta. Adică oamenii din online, oamenii tăi, care înjură și ne jignesc pe noi, restul, sunt reflexia ei. Tu vrei să pozezi într-o fată care dă bine pe TV, dar nu ești tu așa, în viața de zi cu zi, că mai ai momente când izbucnești.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

De la ce au pornit acuzațiile împotriva Andreei

Ilinca Vandici a dorit să audă și partea Andreei de poveste, astfel că a întrebat-o ce i se reproșează.

Andreea: Au fost multe, dacă e să iau ce-mi vine în minte prima dată este că ar fi vina mea că anumite concurente primesc anumite mesaje răutăcioase în online. Cred că asta era chiar principala temă a discuției.

Problema principală a constat în faptul că unele persoane din mediul online care o susțin pe Andreea s-ar fi dus la Carina să o înjure și să o jignească, în semn de susținere pentru Andreea. Totuși, Andreea a punctat de mai multe ori că nu este de acord cu o astfel de abordare. 

Carina: Oamenii care înjură, o parte din comunitatea ei, care vin la noi pe profil, ne fac în ultimul fel. Iar dacă a reușit ea să atragă asemenea persoane înseamnă că se aseamănă.

Citește și: Look-ul Constanției, aspru criticat. Jurații au taxat-o pe concurentă: „E versiunea de machiaj a mămăliguței cu brânză și cu smântână”

Alexandra este  marea câștigătoare a emisiunii „Bravo ai stil!” 2023,  sezonul 8! Primele imagini

Andreea: Atitudinea ta față de mine în această emisiune a fost una negativă, și probabil că unele persoane care mă apreciază și care mă susțin simt să facă asta. Nu mi se pare normal, și am spus asta și în emisiunea de ieri că nu susțin aceste lucruri, nici acum nu susțin aceste lucruri, nici eu prin felul meu de a fi nu cred că am dat de înțeles că aș susține așa ceva.

Iris a simțit că nu mai poate să se abțină și a spus ce crede despre Andreea, învârtindu-se în jurul opiniei Carinei.

Iris: Ești falsă, tot timpul ne bați obrazul, faci pe victima. Ai un rânjet de satisfacție când auzi că suntem persiflate în online, ai o satisfacție pe care eu am văzut-o la tine de foarte multe ori, dar am ales să nu zic nimic.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!