Codruța și Valentin Sanfira, mărturisiri inedite! Iată cum vor petrece de Paști! "Nevasta-mea m-a pus să fac TIKTOK-URI"

,
teo show

Codruța și Valentin Sanfira, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Codruța și Valentin Sanfira au vorbit despre planurile lor pentru sărbătorile pascale de anul acesta. Iată cum vor petrece de Paști.


In articol:

Codruța și Valentin Sanfira formează unul dintre cele mai frumoase și reușite cupluri atât în viața de zi cu zi cât și pe scenă și se înțeleg de minune. Cei doi cântăreți s-au cunoscut în anul 2018 și au decis să își unească destinele în anul 2020.

Cununia civilă a avut loc în Snagov, într-un cadru destul de restrâns din cauza pandemiei de COVID-19, iar cununia religioasă urmă să se desfășoară în anul 2021, însă aceștia au amânat-o pentru anul acesta.

Codruța și Valentin Sanfira, mărturisiri inedite! Iată cum vor petrece de Paști!

Invitați în platoul Teo Show, Codruța și Valentin Sanfira, au rememorat așa cum fac de fiecare dată atunci când vin la Kanal D, deoarece aici au declarat cei doi tineri că s-au cunoscut în urmă cu patru ani și apoi s-au îndrăgostit iremediabil.

Citeste si: Ediții speciale de Paști la Kanal D! „Teo Show”, „Asta-i România!”, „ROventura”, „Dimineața cu noi”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” si Stirile Kanal D le aduc telespectatorilor povești speciale, de sărbătoare

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relațîi și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic.

M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: <<Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!>>. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu”, a declarat atunci Valentin Sanfira, potrivit bzi.ro

Întrebați de Teo Tradafir unde își vor petrece sărbătorile pascale, Codruța și Valentin Sanfira au dezvăluit faptul că pe timpul zilei se vor reuni cu părințîi, viitorii lor fini și câțiva prieteni pentru a lua masă de Paști, iar seară vor cânta în cadrul unui eveniment privat, la Giurgiu, unde îi vor lua pe toți.

Citeste si: Codruța Filip și Valentin Sanfira nu se căsătoresc nici anul acesta. Cei doi și-au anulat nunta până anul următor

Codruța: Pe zi vin prietenii, vin și părințîi mei, părințîi lui Valentin nu-i vin pentru că le e foarte greu pe drum! Vin finii noștri pe care trebuie să-i cununam în august pe 13 și seară o să mergem să cântăm aici aproape de București, la Giurgiu și ii luăm pe toți cu noi!

Valentin: După doi ani de faliment, că să zic așa! Nu foarte rău, Doamne ferește, dar s-a resimțit! Oricum psihic nu stăteam bine nici înainte! Mie îmi filă o lampa dinainte, acum vreo două s-au ars!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

De ce Lavinia Pîrva a refuzat ofertele în televiziune, în ultimii ani: ”Am fost nevoită să refuz”

Ancheta Suediei toarnă gaz pe foc în scandalul Nord Stream: S-au întărit suspiciunile de sabotaj grav

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ediții speciale de Paști la Kanal D! „Teo Show”, „Asta-i România!”, „ROventura”, „Dimineața cu noi”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” si Stirile Kanal D le aduc...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies