Roxana Dobre, în cabinetul medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut, înainte de nunta cu Florin Salam

Author: Marina Ionescu

Roxana Dobre și-a făcut o intervenție estetică înainte de nunta cu Florim Salam. Iată despre ce este vorba!

Roxana Dobre, viitoarea soție a lui Florin Salam, a decis că este timpul pentru o schimbare.

Astfel, bruneta a apelat la un medic estetician. Tânăra este foarte încântată de rezultat, spunând public că îi place foarte mult.

Citeste si: Fiicele lui Florin Salam și ale Roxanei Dobre, apariție de senzație în platoul Teo Show alături de sora lor, Betty Salam! Ce mărturisiri a făcut artista din culisele familiei sale!

Roxana Dobre, în cabinetul medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut, înainte de nunta cu Florin Salam

Roxana Dobre, partenera de viață a lui Florin Salam, și-a făcut o intervenție estetică, înainte de nunt. După ce a trecut pragul medicului estetician, bruneta a postat câteva imagini cu rezultatul, de care este foarte mulțumită.

Extrem de zâmbitoare și fericită, Roxana Dobre a mrturisit că și-a făcut o intervenție la nivelul feței.  Bruneta și-a dorit să își definească mandibula, astfel că s-a lăsat pe mâinile specialiștilor. 

Citeste si: Florin Salam, în doliu: "A făcut atac cerebral. Soția a sunat la salvare, nu s-a mai putut face nimic”

”Îmi place mult, mult, mult, rău de tot! Definirea mandibulei”, a spus Roxana Dobre pe Instagram.

Roxana Dobre și Florin Salam vor face nunta anul acesta

Se anunță nunta anului 2022 în lumea showbiz-ului românesc! Potrivit informațiilor de la ”Xtra Night Show”, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să-i unească destinele pe data de 1 iunie 2022. 

Roxana Dobre și Florin Salam sunt cât se poate de entuziasmați cu privire la evenimentul care urmează. De asemenea, cei doi îndrăgostiți au stabilit și toate detaliile legate de nunta spectaculoasă.

Betty, fiica lui Florin Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre:

Citeste si: Reacția fiicei lui Florin Salam după ce s-a spus ca artistul ar avea probleme de sanatate. Care este adevarul despre starea celebrului manelist!

Mai mult decât atât, atunci când a făcut marele anunţ, cel oficial, Florin Salam a recunoscut faptul că este extrem de fericit pentru ceea ce va urma.

”Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a spus Florin Salam acum ceva timp.

 


Cookies