Codruț îi declară război Alexandrei: „Îți cam bați joc de mine!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” sâmbătă, 16 ianuarie 2021, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

,
Alexandra, Codruț și Nicos, concurenți la Puterea Dragostei
Alexandra, Codruț și Nicos, concurenți la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Codruț pare deranjat de comportamentul Alexandrei, astfel că va răbufni în ediția de sâmbătă, 16 ianuarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei.


In articol:

Dacă până acum și-a păstrat calmul, în ediția de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei, Codruț va reacționa dur. Concurentul va fi deranjat de apropierile dintre Alexandra și Nicos, având în vedere că cei doi au un trecut împreună.

Codruț, mai direct ca niciodată. Ce îi va spune Alexandrei?

Alexandra va merge în camera roșie cu Nicos, lucru care nu va fi deloc pe placul lui Codruț. Concurentul de la Puterea Dragostei  nu va rata ocazia și îi va face o serie de reproșuri Alexandrei, acuzând-o pe aceasta că profită de el și că nu face altceva decât să își bată joc de sentimentele lui.

„Îți cam bați joc tu de mine, pe față. Ți-am zis să nu mergi în camera roșie, te-ai dus. Acum, tu întruna tot cu el, tot cu el.”, va spune Codruț, vizibil deranjat de comportamentul Alexandrei. 

Tot în ediția de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei, Marinescu va reuși să îl enerveze pe George în momentul în care va sugera că Mădălina nu este o femeie care să acorde o atenție deosebită igienei. Ulterior, Marinescu va încerca să rezolve conflictul cu George, însă acesta din urmă nu va dori să îl asculte.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”

Marinescu va amenința că va părăsi emisiunea Puterea Dragostei, renunțând la insigna de favorit al săptămânii și la cheie. Cum se va termina totul, dar și care sunt cei mai votați concurenți ai săptămânii poți afla urmărind ediția de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 16:00 și 19:00. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 15 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Romeo și Alexandra, replici acide: „Ai tu bani să mă cumperi pe mine?”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Conflict violent între Marinescu și Comănici! L-a strâns de gât!

Expert climatolog: 'Dacă scăpăm în sud de caniculă, vin furtunile - în toată țara vin furtunile'

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 14 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Alexandra, scene de violență la Puterea Dragostei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 14 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana sare în apărarea lui Cristian Comănici. Cum au fost surprinși cei doi?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies