Daiana şi Codruţ de la "Puterea Dragostei" au fost împreună înainte de a intra în competiţie? Care este, de fapt, adevărul

,
Daiana şi Codruţ
Daiana şi Codruţ au avut o relaţie înainte de "Puterea Dragostei"

Daiana şi Codruţ sunt bănuiţi că ar fi avut o relaţie înainte ca bruneta să intre în casa "Puterea Dragostei". Ce i-a făcut pe concurenţi să creadă acest lucru?


In articol:

De câteva zile un nou scandal a prins contur în casa "Puterea Dragostei", iar subiectul principal este relaţia pe care ar fi avut-o Daiana şi Codruţ înainte de a intra în competiţie.

Daiana şi Codruţ au avut o relaţie înainte de a intra în casa "Puterea Dragostei"?

Codruţ, fostul iubit al Alexandrei, este acuzat că ar fi avut o relaţie cu Daiana înainte ca aceasta să intre în casa "Puterea Dragostei". Însă, tânărul neagă că ar fi avut vreo legătură cu bruneta, în timp ce, concurenţii şi fanii emisiunii spun acelaşi lucru, cei doi sunt foarte apropiaţi.

Pe reţelele sociale au apărut o mulţime de zvonuri despre relaţia pe care Daiana şi Codruţ ar fi avut-o în realitate.

Codruţ
Daiana şi Codruţ, relaţie.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 7 ianuarie – A doua parte- VIDEO. Cristian Comanici, iesire nervoasa fara precedent!

A intrat Daiana în emisiune cu ajutorul lui Codruţ?

Daiana este bănuită că a intrat în casa "Puterea Dragostei" cu ajutorul lui Codruţ, însă cel care îi ia apărarea tinerei este chiar George, a cărui relație cu Alexandra, fosta iubită a lui Codruţ, nu este una tocmai bună, cei doi au avut mai multe altercaţii.

"Miroase rău a multă vrăjeală și a jocuri proaste pe aici. Iertați-mă, dar asta e părerea mea.

Este o mare vrăjeală și sunt niște jocuri în care o să cădeți singuri la final” , a comentat Mariana în legătură cu subiectul Daiana-Codruț.

Daiana
Daiana şi Codruţ, relaţie în afara casei.[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, telespectatorii susţin că Daiana a intrat în casa "Puterea Dragostei" cu ajutorul lui Codruţ.

"Deja subiectul conversațiile dintre Codut și Daiana e plictisitor maxim. Toată lumea știe, toți își dau cu părerea, azi sunt aduse conversațiile, mâine nu mai sunt arătate.

Dacă a recunoscut ca a vorbit cu ea sau au fost prieteni cu beneficii, singura care s-a înjosit la TV e ea ca fată. Ar fi trebuit de la început să dea conversațiile și la revedere, însă eu cred ca ea s-a folosit de Codrut pentru a ajunge în emisiune și credea ca va fi numai ea pe ecran. Adevărul e că o și duce capul tare mult”, este doar unul dintre miile de mesaje lăsate pe canalele de socializare ale emisiunii de la Kanal D. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 7 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana lanseaza acuzatii grave! Care este motivul pentru care Alexandra nu s-a mai dus acasa

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 7 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana lanseaza acuzatii grave! Care este motivul pentru care Alexandra nu s-a mai dus acasa

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Nicos și Cristian sunt la cuțite! Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” joi, 7 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Bianca Comănici, mesaj trist pe instagram: "Sunt atât de singură..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies