Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 7 ianuarie – A doua parte- VIDEO. Cristian Comanici, iesire nervoasa fara precedent!

,
Cristian Comanici de la Puterea dragostei
Nicos si Comanici ajung la cutite!

Conflictele dintre concurenti capata amploare in casa Puterea dragostei! Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

A doua parte a ediției din 7 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


Atunci când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, concurentii de la Puterea Dragostei apelează la diverse amenințări. Conflictele sunt la ordinea zilei in casa iubirii, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave.


Vezi Online Video ediția de joi, 7 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei Live pe Kanal D

Replici jignitoare, reproșuri și multe iesiri nervoase, cam așa s-ar putea rezuma editia emisiunii Puterea Dragostei de joi, 7 ianuarie.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina ofiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Desi au promis in repetate randuri ca vor renunta la comportamentele agresive si vor adopta modalitati pasnice de exprimare in Noul An, concurentii nu se dezmint, ci continua sa se tachineze, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea. În a doua parte a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii vor asista la noi momente tensionate provocate de unii concurenți.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 7 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana lanseaza acuzatii grave! Care este motivul pentru care Alexandra nu s-a mai dus acasa

Citeste

si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de miercuri, 6 ianuarie- A doua parte- VIDEO. Scandal în casa iubirii. Cele mai noi concurente în mare conflict


Editia Puterea dragostei din 7 ianuarie- Cristian Comanici il infrunta aprig pe Nicos!

Saptamana continua in acelasi registru al certurilor, in casa Puterea dragostei. In editia de astazi, Alexandra și Mariana nu pot face pace si astfel cele două concurente de la Puterea Dragostei vor ajunge să se certe din nou.


Tot in editia de astazi, Andrada isi arata gelozia fata de Izabella. Desi a subliniat in repetate randuri ca nu mai vrea sa auda de Alexandru, se pare ca Andrada inca are sentimente pentru fostul ei iubit.

Andrada si Alexandru
Andrada inca mai sufera dupa Alexandru.

Pe de alta parte, Nicos nu rateaza niciun moment in care să il atace pe Cristian Comanici: "Dragi oameni, pana acum am inregistrat doar doua raspunsuri inteligente din partea lui Comanici."

Ceea ce il va irita peste masura pe Comanici, care reactioneaza violent.

Cristian Comanici de la Puterea dragostei
Comanici si Nicos, cearta apriga!

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de joi a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la ora 17:00.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 7 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana lanseaza acuzatii grave! Care este motivul pentru care Alexandra nu s-a mai dus acasa

Măsuri disperate în România: vaccinare cu AstraZeneca la liber și fără programare

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Bianca Comănici, mesaj trist pe instagram: "Sunt atât de singură..."

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediţia de miercuri, 6 ianuarie - Prima parte- VIDEO. Marinescu si Codrut, cearta apriga!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies