Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediţia de miercuri, 6 ianuarie - Prima parte- VIDEO. Marinescu si Codrut, cearta apriga!

,
Marinescu de la Puterea dragostei
Marinescu il provoaca pe Codrut si se isca un nou conflict puternic in casa Puterea dragostei.

Saptamana continua cu multe situatii conflictuale in casa Puterea dragostei! Urmăreste emisiunea si Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Prima parte a ediției din 6 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei începe de la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


Noul An nu a adus schimbări mari în ceea ce ii priveste pe concurentii din casa Puterea dragostei. Conflictele sunt inca la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave si declanseaza chiar altercatii fizice.

Vezi Online Video ediția de miercuri, 6 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina ofiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Desi au promis in repetate randuri ca vor renunta la comportamentele agresive si vor adopta modalitati pasnice de exprimare in Noul An, concurentii nu se dezmint, ci continua sa se tachineze, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea.

În prima parte a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii vor asista la noi momente tensionate provocate de unii concurenți.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de marti, 5 ianuarie- A doua parte- VIDEO. Daiana si Izabella se iau la bataie in culise!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de luni, 4 ianuarie- A doua parte- VIDEO. Aya face dezvaluiri incendiare despre Codrut si Daiana!


Editia Puterea dragostei din 6 ianuarie- Marinescu il pune la zid pe Codrut!

Saptamana continua in acelasi registru al certurilor, in casa Puterea dragostei. In editia de ieri, Daiana şi Izabella si-au aruncat vorbe grele. Apoi cearta a trecut la un alt nivel, iar cele două concurente au sarit la bătaie. Mai mult decat atat, Daiana chiar a ajuns să cadă pe jos si a fost nevoie de interventia celorlalti concurenti pentru a le desparti.


Si editia de astazi se anunta una extrem de tensionata, deoarece concurentii declanseaza tot felul de discutii aprinse.

Pe de o parte, Daiana și Izabella se atacă din nou. Izabella îi va atrage atenția Daianei că ar fi bine să nu mai încerce să iasă în evidență, spunându-i că toți cei din casă fac glume pe seama ei. Discuțiile dintre cele două vor continua, iar Izabella va trece la amenințări, moment în care Daiana nu va ezita să o provoace în continuare.

Pe de alta parte, Marinescu incearca sa il puna la zid pe Codrut pentru coportamentul lui din ultima perioada si pentru toate zvonurile aparute despre el si Daiana. Nici Codrut nu se lasa mai prejos si riposteaza vehement, iscandu-se astfel un nou scandal in casa Puterea dragostei.

Marinescu de la Puterea dragostei
Marinescu il pune la zid pe Codrut.

Dacă vrei să vezi prima parte a emisiunii Puterea dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  pagina ofiala de LIVE STREAM. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de marti, 5 ianuarie - A doua parte- VIDEO. Daiana si Izabella se iau la bataie in culise!

CUTREMUR în tenis: Un jucător a fost SUSPENDAT PE VIAȚĂ, după ce a trucat meciuri pentru pariuri timp de 4 ani

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de luni, 4 ianuarie - A doua parte- VIDEO. Aya face dezvaluiri incendiare despre Codrut si Daiana!

Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de luni, 4 ianuarie - Prima parte- VIDEO. Daiana și Codruț, logodiți în afara casei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies