Cine este și câți ani are Ebru Destan, cea care joacă rolul Helin, în serialul „O dragoste”! Iată cum arată celebra cântăreață nemachiată, când nu se află pe scenă sau pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 apr 2024, 23:33

Ebru Destan, cea care joacă rolul Helin, în serialul „O dragoste”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita vedetă, dincolo de platourile de filmare!

Ebru Destan este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate cântărețe ale momentului în Turcia. Deși domeniul ei de suflet este muzică, superba Ebru a studiat și în domeniul actoriei și în paralel a cochetat și cu modelingul. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând în distribuția serialului O dragoste, în care a jucat un rol episodic, însă cu toate acestea a făcut furori cu talentul și frumusețea ei răpitoare.

Cine este și câți ani are Ebru Destan

Ebru Destan s-a născut în anul 1977, în Izmir, unde a crescut și a primit o educație aleasă în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit șansa de a studia și de a-și îndeplini marele vis de a deveni celebra. Peste ani, Ebru s-a înscris la Facultatea de Muzică, iar in paralel aceasta a început să cocheteze cu modelingul.

În doar câțiva ani a reușit să devină unul dintre cele mai apreciate fotomodele și a cucerit publicul cu aparițiile sale pe cele mai renumite podiumuri.

În anul 1992, Ebru Destan a debutat pe platourile de filmare ale serialului Mahallenin Muhtarları, în care a jucat un rol secundar, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi. Treptat această a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi producții de excepție, care i-au adus notorietate și pe plan internațional.

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, fiica omului de afaceri Ertuğrul din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă alături de colegii săi pe platourile de filmare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 2005, frumoasă Ebru a pătruns în lumea muzicii și a imprimat primul ei album de muzică pop, care a avut un succes răsunător.

Și nu s-a oprit aici, ci a mai înregistrat un al doilea album în anul 2007, care de asemenea a fost primit cu bucurie și încântare de public. Iar în 2008, Ebru Destan a mai scos pe piața muzicală încă un album de mare succes.

Ebru Destan, cea care joacă rolul Helin, în serialul „O dragoste”, apariție de senzație fără machiaj

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte Ebru Destan este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Helin, care de asemenea i-a adus o mare

reușită în carieră.

Citește și: Cine este și câți ani are Özlem Leman Davran, actrița care joacă rolul Gonca, în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebra actriță înainte de a recurge la intervențiile estetice

Dincolo de platourile de filmare și de multele ședințe foto și de concertele susținute pe marile scene ale Turciei, renumita Ebru Destan este foarte activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație.

De curând, această a postat și o imagine uluitoare în care și-a făcut apariția fără machiaj, spre încântarea urmăritorilor ei, care au apreciat frumusețea sa.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!