Barıș Kılıç, actorul care joacă rolul Omer în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu se află pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 apr 2024, 22:21

Barıș Kılıç, actorul care dă viață personajului Omer în serialul „O dragoste” le-a dezvăluit fanilor săi pasiunea lui de suflet! Iată cum a fost surprins renumitul actor, dincolo de platourile de filmare! Fanii lui au fost de-a dreptul uluiți!

Barıș Kılıç a demonstrat un talent desăvârșit și o carisma aparte în cele două decenii de carieră. În prezent celebrul actor are 46 de ani și își surprinde în continuare fanii cu noi roluri de excepție și cu apariții de senzație în mediul online. Cel mai recent proiect din care a făcut parte chipeșul actor este serialul O dragoste, în care a interpretat rolul Omer, care i-a adus de asemenea un succes răsunător.

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgitul actor mai are o pasiune de suflet, acesta adoră plimbările pe motocicletă lui de lux.

Barıș Kılıç, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Născut în anul 1978, Barıș Kılıç a crescut și a studiat în orașul Erguvan, din provincia Malataya, Turcia, până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile. Acesta s-a înscris la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Științe Economice, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu brio, în anul 2000.

Ulterior Bariș s-a înscris la o școală privată de teatru, din Istanbul, unde a urmat cursuri intensive de actorie.

Citește și: Barıș Kılıç, actorul din noul serial „O dragoste”, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de carieră! Iată cum arăta chipeșul actor când avea 20 de ani

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 2004, ambițiosul Barıș Kılıç a debutat în distribuția serialului Bütün Çocuklarım, care a însemnat primul pas către carieră de succes de astăzi. Actorul a jucat în multe producții de excepție și a devenit din ce în ce mai apreciat de publicul larg. Cel mai recent proiect din care a făcut parte Barıș Kılıç este producția O dragoste, în care a dat viață personajului Omer, care de asemenea i-a adus un mare succes pe plan profesional și l-a propulsat în categoria celor mai talentați și admirați actori.

Barıș Kılıç, actorul care dă viață personajului Omer în serialul „O dragoste” le-a dezvăluit fanilor săi pasiunea lui de suflet

Dincolo de actorie, Barıș Kılıç este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece are o familie frumoasă și mare. Îndrăgitul actor s-a căsătorit în anul 2007 cu Aysegul, aleasa inimii sale, iar apoi au devenit părintii a doi băieți superbi, Bătu și Emir.

Citește și: Barıș Kılıç, actorul care dă viață personajului Omer în serialul „O dragoste”, relație specială cu cei doi fii ai săi! Iată cum a fost surprins chipeșul actor în rolul de tătic

De curând, celebrul actor le-a dezvăluit fanilor săi care este a doua lui mare pasiune. Acesta a publicat o imagine inedită, în care și-a făcut apariția pe o motocicletă performanță, semn că adoră plimbările pe motor.

Îndrăgitul actor poartă și echipament adecvat ori de câte ori urcă pe motocicletă pentru a nu-și risca viața.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!