Bekir schimbă viața lui Omer. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 23 apr 2024, 20:06
Foto(6)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții îl vor regăsi pe Omer în stare de șoc, după revederea fratelui sau, Bekir.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, care dă viață personajului Pembe în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în cea mai recentă vacanță, petrecută în Austria! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță fără machiaj

Bekir schimbă viața lui Omer

Considerat mort, de către întreaga familie, după accidentul teribil suferit în tinerețe, Bekir își face apariția în fața fratelui său pentru a-i fi sprijin acestuia în greaua încercare la care este supus Omer, prin prisma bolii de care suferă.

Omer este extrem de supărat pe fratele său, din cauza căruia cursul vieții sale a fost schimbat complet, însă ceea ce îi va împărtășii Bekir poate schimba viața tuturor membrilor familiei Unal.

Pentru Nursema viața alături de Umut este tot mai dificilă, de când acesta nu i-a mai permis să fie ajutată de către familia sa însă, chiar și așa, femeia respectă dorința soțului său, refuzând sprijinul celor care îi sar în ajutor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Kîvîlcîm are un succes răsunător cu emisiunea pe care o moderează, și chiar reușește să schimbe destinul unei tinere nevoiașe care își dorea să studieze, dar familia nu îi permitea acest “lux”.

Pe de altă parte Ertugrul pare a fi tot mai îndrăgostit de frumoasa femeie și face tot posibilul să fie cât mai des în preajma acesteia, fapt care îl îngrijorează pe Omer.

Helin nu renunță la Ruzgar iar vestea pe care i-o va da aceasta, fostului iubit, chiar de față cu Alev, o va șoca pe cea din urmă. Alev va mai avea parte de o situație neobișnuită, atunci când primește un mesaj tulburător, din partea unui bărbat misterios, care îi mărturisește dragostea...

Citește și: Emrah Altintoprak, actorul care joacă rolul Mustafa în serialul „O dragoste”, momente hazlii pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprins celebrul actor alături de colegii săi

Care este condiția lui Bekir, pentru a rămâne alături de Omer, și a-i fi sprijin fratelui său în lupta cu boala gravă de care suferă acesta și, cine este bărbatul misterios care s-a îndrăgostit de frumoasa Alev, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.  

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!