Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2023, 13:55
Foto(6)

Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea, face parte din categoria celor mai talentate și frumoase actrițe din tânăra generație! Iată cum arăta actrița Nazlı Çetin, înainte de a fi cooptată în distribuția îndrăgitei producții!

Nazlı Çetin are doar 22 de ani și cu toate acestea a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, cu frumusețea și talentul ei uluitor. Deși visa încă din copilărie să devin o actrița celebra, destinul i-a deschis mai întâi calea către modeling, pe care l-a practicat încă din liceu și care i-a adus mari reușite. În anul 2019 ambițioasă tânăra s-a numărat printre cele 11 finaliste ale concursului Miss Turcia, iar de atunci a început să se bucure din ce în ce mai mult de admirația și aprecierea publicului.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Leyla, sora rebelului Tolga, care a reușit să îl tempereze și să-l îmblânzească.

Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea

Nazlı Çetin s-a născut pe 29 aprilie 2000, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație exemplară din partea părinților săi, care au sprijinit-o mereu în tot ceea ce a realizat.

Deși și-a dorit enorm să devină o actrița celebra, după absolvirea liceului, tânăra s-a înscris la îndemnul părinților ei la Facultatea de Limba Engleză, din cadrul Universității Bahçeşehir, la care încă studiază. Încă din perioada liceului, frumoasă Nazli a început să cocheteze cu modelingul și a ajuns rapid pe marile podiumuri, mai ales după ce s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia din 2019.

Citește și: La mulți ani, Tolga! Iată câți ani a împlinit talentatul actor Berk Ali Çatal și ce mesaj uluitor i-a transmis Melis Minkari, colega lui de platou, Aybike, din serialul Totul pentru familia mea!

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

În timpul facultății, mai precis în anul 2020, frumoasă tânăra a câștigat și un prim casting important și a fost cooptată în distribuția serialul Șeref Sözü, iar în anul 2021, a jucat în producția Doctorul minune, că personaj episodic, iar în anul 2022, tânăra actrița s-a alăturat echipei de actori ai serialului Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Leyla, sora rebelului Tolga.

Nazli a dovedit în cele trei producții de excepție în care a jucat până în prezent, un talent desăvârșit, o carismă aparte și s-a bucurat de succes și de celebritate.

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Yildiz află că soțul ei, Cagatay, o înșală.  Vezi online live episodul 111 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Dincolo de platourile de filmare, Nazlı Çetin este o tânără destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Însă cu toate acestea în urmă cu doi ani presa din Turcia a surprins-o pe frumoasa actrița la brațul carismaticului actor, Mehmet Yılmaz Ak (37 de ani), alături de care a trăit o poveste intensă de iubire, însă anul trecut, cei doi actori au decis să pună punct relației lor și să meargă pe drumuri separate.