În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2023, 12:48
video Foto(7)

Bunica Sevgi va descoperi frământările și durerea din inima lui Ömer și va lua o decizie care ar putea să schimbe viața tuturor! „De acum înainte, fiecare va trăi viața pe care o merită!”

Producția Totul pentru familia mea difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde publicul cu noi momente emoționante, situații dramatice și clipe dificile prin care trec personajele principale. Frații Eren se vor confrunta cu noi obstacole, pe de o parte, dispariția micuței Emel, care va crea panică, groază și multe regrete și pe de altă parte, Asiye va avea de suferit după ce Berk va pune la cale un plan diabolic de răzbunare împotriva ei și a lui Doruk, pe care încă îi consideră vinovați de eșecul relației lui cu Aybike.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi, bunica lui Ömer, va lua o decizie radicală

În noul episod din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, cei trei frați Eren vor trece prin noi încercări tulburătoare și vor lupta din nou pentru uniunea familiei lor. Dispariția micuței Emel va aduce mare tristețe și panică în inimile fraților ei, dar și a bunicii Sevgi, care se învinovățește că nu a reușit să o supravegheze bine pe fetiță.

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

În cele din urmă, Omer și Asiye o vor găsi pe sora lor la orfelinat, acolo unde ea știa că sigur o vor primi și va putea să aibă un acoperiș deasupra capului și totodată le va lasă cale liberă fraților ei să poată studia mai departe pentru a-și realiza visurile.

Vizibil afectată și îndurerată de decizia pe care a luat-o, Emel va încerca să se adapteze la orfelinat, însă la un moment dat Omer și Asiye își vor face apariția și o vor lua acasă. Cei doi frați vor fi măcinați de mari regrete, pentru că nu au reușit să aibă grijă de sora lor pentru a nu se ajunge acolo.

Omer: S-a gândit că n-o putem îngriji! Știi ce doare cel mai tare? Că frate mai mare, nu pot face nimic!

Sevgi: Nu spune asta, Omer! Nu spune! Te rog, nu spune!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Asiye și Doruk se vor confruntă cu reacțiile neașteptate ale lui Berk și ale ambitioasei Aybike.

Pentru că încă îi crede vinovați de eșecul relației lui cu Aybike, tânărul Berk va recurge la un plan diabolic de răzbunare împotriva lui Doruk și a iubitei lui, Asiye.

Doruk: Tu ai scris!

Berk: Da, eu am scris! V-am testat relația! Din păcate, ați rămas corijenți, tinerilor!

Îndurerată profund de starea lui Omer, care îi mărturisește că se simte măcinat de regrete pentru faptul că nu a reușit că frate mai mare să își ajute surorile și să le ofere condițîi mai bune

de trăi, bunica Sevgi va lua o decizie radicală, care ar putea să schimbe viață tuturor.

„De acum înainte, fiecare va trăi viață pe care o merită!”, spune Sevgi, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător pentru bătrânica Sevgi! Iată ce i-a transmis fetița celebrei actrițe Yıldız Kültür pe contul ei de socializare! „Te iubesc atât de mult!”