Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2023, 12:27
video Foto(4)

Schimbare de ultimă oră! Captivantul serial Totul pentru familia mea va avea începând de săptămâna viitoare noi zile de difuzare! Iată când va putea fi urmărit la Kanal D!

Producția Totul pentru familia mea a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, cu o poveste emoționantă de viață a unor frați orfani și care s-au văzut nevoiți să își înfrunte destinul și să meargă mai departe, însă și cu o distribuție de excepție formată din mulți actori celebri apreciați în Turcia.

Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare

În această săptămână, îndrăgitul serial Totul pentru familia mea va fi difuzat până sâmbătă, de la ora 20:00, începând de săptămâna viitoare, din data de 27 martie, telespectatorii îl vor putea urmări doar în serile de luni și marți, de la ora 20:00, urmând ca de miercuri până sâmbătă să revină producția Prețul fericirii, cu noi episoade captivante.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

Producția turcească Totul pentru familia mea a cucerit publicul cu o poveste impresionantă de viață a fraților Eren care au rămas orfani mult prea devreme, care au fost nevoiți să se confrunte cu multe dificultăți, obstacole, lipsuri materiale și situații limita, ce le-au pus de multe ori viață în pericol.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul timpului, frații Eren au avut parte și de alte necazuri, însă cel mai crunt moment pentru aceștia a fost atunci când l-au pierdut și pe fratele lor cel mare, Kadir, care a decedat în urmă unui accident provocat chiar de iubita lui, Melisa. Șocați și îngenunchiați de durerea dispariției fratelui lor, pe care îl considerau stâlpul familiei, după moarte părinților, Asiye, Omer și Emel, au continuat să înfrunte vitregiile vieții cu stoicism și cu speranța că într-o zi va ieși soarele și pe strada lor.

De curând, cei trei frați Eren au primit-o alături de ei și pe bătrână Sevgi, cea pe care inițial au numit-o mătușa lor de suflet, însă în cele din urmă au descoperit că această este de fapt bunica lui Omer. Deși apariția bunicii Sevgi avea să le schimbe în bine viață și să le ofere un trăi îndestulător, totul s-a destrămat în clipa în care în Istanbul va reveni Ahmet, tatăl real al lui Omer, împreună cu familia lui actuală, care i-a alungat din casă luxoasă și astfel, cei trei frați au ajuns din

nou să trăiască în cotețul din curtea casei lui Sengul.

Aflați ce se va întâmpla în continuare cu Asiye, Omer și Emel, urmărind noi episoade pline de dramatism și suspans, în această seară și mâine, de la ora 20:00 și începând de săptămâna viitoare, în serile de luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, răsfățată de colegii săi de echipă! Iată cum este tratată celebra actriță Fadik Sevin Atasoy de când a revenit pe platourile de filmare! „Sunteți cei mai buni!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!