Kadir din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, carismaticul actor Halit Özgür Sarı, la aproape un an de la plecarea lui de pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2023, 23:00
Foto(7)

Kadir din serialul Totul pentru familia mea a recurs la o schimbare spectaculoasă de look! „Hai să schimbăm jocul!” Iată cum și-a făcut apariția în mediul online! Fanii lui au fost de-a dreptul uluiți!

Halit Özgür Sarı a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte încă de la primele lui apariții pe micile ecrane. Deși are doar 29 de ani, chipeșul actor a reușit în cei cinci ani de activitate pe platourile de filmare să joace în șase seriale de excepție care i-au adus notorietate, precum și în două filme artistice de succes, care l-au propulsat în prezent printre

cei mai apreciați actori din tânăra generație. Telespectatorii din România l-au cunoscut anul trecut în serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat pentru o scurtă perioada rolul Kadir. De curând, Halit Özgür Sarı și-a uimit fanii cu o transformare uluitoare de look.

Kadir din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, carismaticul actor Halit Özgür Sarı

Halit Özgür Sarı s-a născut în anul 1993, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit toate condițiile necesare pentru a crește și a fi educat într-un mediu propice. Deși a visat încă din copilărie să devină un actor renumit, după absolvirea liceului, tânărul a decis să se înscrie, la sfatul părinților săi, la Facultatea de Economie, din cadrul Universității Bilgi, din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, însă a conștientizat faptul

că nu se regăsește deloc în acel domeniu și atunci a hotărât să se reorienteze către domeniul lui de suflet, actoria. Cu o ambiție de fier, tânărul a urmat cursurile unei școli private de teatru, Craft Workshop, iar la scurt timp a început să cocheteze și cu modelingul, devenind rapid un fotomodel de renume.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânărul actor Halit Özgür Sarı a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kadir! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

În 2018, Halit Özgür Sarı a debutat cu un rol secundar, în distribuția producției Diriliș: Ertuğrul, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită de astăzi și totodată i-a deschis și calea către noi oportunități. În anul 2021, actorul a fost cooptat să joace în serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat primul lui rol principal, ce i-a adus mare succes.

Însă după doar un an de la începutul filmărilor, Halit a fost nevoit să se retragă din distribuție, spre marea uimire a fanilor săi, care se așteptau să îl urmărească până la finalul producției. Îndrăgitul actor a anunțat pe contul lui de socializare că va face parte dintr-un nou proiect intitulat Gizli Saklı, care de asemenea i-a adus mare succes.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

De curând, celebrul actor și-a surprins fanii cu o nouă schimbare spectaculoasă de look. Tânărul și-a tuns foarte scurt părul, fie pentru că se pregătește să înceapă un nou proiect important, fie pentru că pur și simplu și-a dorit să facă o transformare.

„Hai să schimbăm jocul!”, a scris tânărul actor pe contul lui de Instagram.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a marcat tânărul actor Yiğit Koçak, ziua de naștere a mamei sale! „La mulți ani, mamă frumoasă!”

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Ce a transmis Halit Özgür Sarı colegilor săi! „Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

 

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”