Afra, fiica lui Gonul din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze alături de iubitul ei! Iată cine este carismaticul actor care i-a cucerit inima superbei Ecem Sena Bayır!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2023, 14:49
Foto(8)

Cine este și câți ani are Afra, fiica lui Gonul din serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este renumitul actor care i-a cucerit inima frumoasei Ecem Sena Bayır și cum au fost surprinși împreună! „Când m-am uitat la fotografii, mi-am dat seama că nu au trecut mulți ani, dar am crescut!”

Ecem Sena Bayır are doar 26 de ani și cu toate acestea a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia, datorită talentului ei uimitor și a carismei sale aparte, dovedite încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Deși a jucat în doar patru producții până în prezent, tânăra Ecem Sena se bucură deja de admirația publicului și de aprecierea marilor regizori și are un viitor promițător în domeniul actoriei.

Publicul din România a cunoscut-o recent in distribuția serialului Totul pentru familia mea, in rolul Afra. 

Afra din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze alături de iubitul ei

Ecem Sena Bayır s-a născut în anul 1996, în districtul Beyoğlu din Istanbul, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc și au decis să o susțînă

pe fiica lor pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni o actriță de succes. Însă după încheierea liceului, ambițioasă tânăra a decis să se înscrie la Facultății de Lingvistică în cadrul Universității din Istanbul, pe care încă nu a absolvit-o, deoarece în anul 2019 a câștigat primul casting și a fost cooptată în distribuția filmului Organize Isler: Sazan Sarmali și tot în același an a jucat și în serialul Çok Güzel Hareketler 2.Kusak.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, micuța Emel, în pericol de moarte! Mezina familiei Eren suferă un accident teribil!

Aceste roluri au împiedicat-o să își finalizeze studiile universitare, însă între timp, Ecem Sena a început să studieze și cursurile unei școli private de teatru, pentru a-și perfecționa cunoștințele în materie de actorie.

Cele mai recente două proiecte care de altfel i-au adus și cele mai mari succese de până acum sunt serialul Destan, în care a jucat rolul cadânei Gunseli și producția Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Afra, fiica lui Gonul, o tânără rebelă care studiase în Germania și care nu se va putea acomoda în Istanbul prea ușor.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Dincolo de profesie, tânăra Ecem Sena Bayır se declara o femeie fericită și împlinită și pe plan personal deoarece are o familie frumoasă și trăiește de câțiva ani o intensă poveste de dragoste alături de renumitul actor Ozan Yiğit (29 de ani). Anul trecut îndrăgita actriță a publicat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei.

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

„Când m-am uitat la fotografii, mi-am dat seama că nu au trecut mulți ani, dar am crescut. Orice s-ar întâmpla, sunt recunoscătoare că ești mereu aici. La mulți ani, celui mai bun iubit și prieten. În zilele noastre mai bune, când salvăm lumea cu conversațiile noastre, ne criticăm greșelile și apoi aflăm adevărul!”, a scris Ecem Sena Bayır.

Citește și: Gönül, rivala lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Evrim Doğan, în vârstă de 45 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”