În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, micuța Emel, în pericol de moarte! Mezina familiei Eren suferă un accident teribil!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2023, 10:51
Foto(6)

Ömer asistă neputincios la o nouă nenorocire care se abate asupra familiei sale! Micuța Emel suferă un accident cumplit, provocat de rebelul Sarp Yilmaz!

Producția Totul pentru familia mea, difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D aduce în continuare în atenția publicului noi momente tulburătoare, situații dramatice și emoții puternice, prin care sunt nevoite să treacă personajele principale. Pentru cei trei frați Eren necazurile nu mai contenesc. Încă o nenorocire se va abate asupra lor și vor lupta din nou pentru că lucrurile să revină la normal în familia lor.

Micuța Emel va suferi un accident teribil, ce va fi provocat de rebelul Sarp Yilmaz, fratele vitreg al lui Omer.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, micuța Emel, în pericol de moarte

În noul episod dramatic din această seară din serialul Totul pentru familia mea, cei trei frați Eren vor trece printr-un mare necaz. Micuța Emel va fi lovită de mașina

condusă chiar de fratele vitreg al lui Omer. Fetița se va prăbuși la pământ și va agoniza până când va fi găsită.

Dornică de răzbunare, Sengul își cumpără un microbuz și va merge să o șicaneze pe rivală ei. Fosta soție a lui Orhan va parca tocmai în fața cofetăriei lui Gonul și va începe să își pună în aplicare planul de răzbunare.

Pe de altă parte, la liceul Ataman se vor petrece noi întâmplări uluitoare, răsturnări neașteptate de situație, dar și tensiuni puternice.

Apropierea dintre Omer și sora lui Tolga, va stârni gelozia frumoasei Suzen, care va reacționa aprig și îi va cere socoteală partenerului ei pentru gesturile lui. Iar Yasmin își va duce la capăt planul de răzbunare împotriva lui Asiye, pentru că aceasta să piardă concursul de șah.

Nici Berk nu va fi mulțumit de faptul că fosta lui iubita, Aybike s-a apropiat de Tolga.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Între timp, rebelul Sarp va merge împreună cu amicii lui în cartierul în care locuiesc frații Eren, pentru a încerca să îl pună la punct pe Omer, după șicanele avute la liceu. Însă tânărul va provoca o tragedie în familia fratelui sau vitreg, deoarece o va accidenta grav pe micuța Emel, care va ieși brusc în calea mașinii lui în timp ce se plimbă pe bicicletă. Mai mult decât atât Sarp va fi atât de laș încât va fugi de la locul accidentului de teamă să nu fie pedepsit.

„Am fugit! Am fugit! Te rog, ajută-mă! O să intru la închisoare, tată?”, î i spune disperat Sarp, tatălui său.

Vezi online live episodul 73 al serialului “Totul pentru familia mea”. Asiye îl amenință pe Sarp după ce Omer ajunge în stare gravă la spital

Citește și: Micuța Emel din producția Totul pentru familia mea, în cele mai frumoase și emoționante ipostaze pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă talentată fetiță alături de dragii ei colegi, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran!

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă! Iată cum arată mica vedetă Aylin Akpinar, la doi ani de la începerea filmărilor! Este o adevărată domnișoară!