Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor România 2021”! Concurentul este originar din Republica Dominicană şi are o fetiţă de 5 ani

,
Mariano Starlin Belen Medina
Mariano Starlin Belen Medina, concurent in echipa Razboinicilor la Survivor Romania

Mariano Starlin Belen Medina face parte din echipa Războinicilor în cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România.


In articol:

Mariano Starlin Belen Medina concurează  la „Survivor România 2021” ca parte din echipa Războinicilor.El a mărturisit că este pregătit pentru provocările din Republica Dominicană, mai ales fiind ţara lui nativă, deşi trăieşte în prezent în România.

Cine este Mariano Starlin Belen Medina

Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicană şi are 37 de ani. El a studiat psihologie industrială şi resurse umane. Este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani. După mai mult de un deceniu în care a trăit în România,Mariano Starlin spune că simte româneşte şi se bucură că are ocazia să se întoarcă în ţara în care s-a născut.

„Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.”  a declarat concurentul din echipa Războinicilor. 

Cum arată soţia şi fiica lui Mariano Starlin Belen Medina de la Survivor România 2021

Mariano Starlin Belen Medina
Mariano Starlin Belen Medina impreuna cu familia lui

Mariano Starlin Belen Medina este căsătorit cu o româncă şi au o fetiţă de 5 ani. După aproape 10 ani în care a trăit în România, spune că simte româneşte.

„Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo. Știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut baschet și baseball mulți ani”, a declarat acesta.

Citeste si: Starlin revine printre coechipierii sai, Razboinici! Tanarul izbucneste in lacrimi! Iata care este starea lui de sanatate, dupa accidentarea suferita!

Care sunt concurenţii Survivor România 2021

Ediţia din acest an a Survivor România este prezentată de Daniel Pavel.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.

Citeste si: Cine este Roxana Ghita, cea mai puternica concurenta de pana acum din echipa Razbonicilor! Cu ce se ocupa tanara de la Survivor Romania 2021

În opoziţie se află Războinicii: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citeste si: Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021 pe Kanal D! In ce zile si la ce ora se difuzeaza! Iata programul complet

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră care concurează la Survivor România 2021

Spațiul Schengen mai există doar pe hârtie - Scandal între Franţa şi Germania, din cauza restricţiilor de la frontieră

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Cine este Roxana Ghita, cea mai puternica concurenta de pana acum din echipa Razbonicilor! Cu ce se ocupa tanara de la Survivor Romania 2021

Cine e Mellina de la Survivor Romania 2021! Cum arata inainte de competitia din Republica Dominicana. Ai recunoaste-o?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies