Cine e Mellina de la Survivor Romania 2021! Cum arata inainte de competitia din Republica Dominicana. Ai recunoaste-o?

Author: Alice Popescu
Mellina se tine de cuvant caci isi ajuta foarte mult echipa Razboinicilor aducand puncte valoroase
Sursa: Instagram

Mellina din tabara Razboinicilor are in spate o cariera muzicala solida si spre mirarea multora, cantareata a debutat in celebra trupa de divertisment pentru copii, Abracadabra.

Mellina este unul dintre artistii completi din Romania.

Tanara in varsta de 33 de ani nu este doar cantareata ci si compozitor, textier si producator. Mellina a venit la Survivor Romania pe ultima suta de metri inlocuind-o pe Szidonia Szasz din echipa Razboinicilor. "Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea. Am colidat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate.
Cel mai bun să câștige!”, a declarat Mellina de la Survivor.

Mellina de la Survivor Romania 2021 a facut parte din trupa Abracadabra

Citeste si: Ce s-a intamplat aseara in casa mamei Geta in timp ce Culita Sterp era pe traseul Survivor Romania! Daniela Iliescu, iubita Faimosului, a filmat totul!

Si se pare ca artista se tine de cuvant caci isi ajuta foarte mult echipa Razboinicilor aducand puncte valoroase.

O singura data au pierdut Razboinicii pana acum in fata Faimosilor si promit sa isi iau revansa dupa ce Culita Sterp a reusit sa aduca victoria mult visata  pentru tabara vedetelor.

Mellina a acceptat provocarea Survivor Romania 2021 dupa alte experiente la limita pe care artista le-a imbratisat fara sa stea pe ganduri

Citeste si: Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

Secretul împărțit de Amna și Raluca Dumitru! Ce a ieșit la iveala odată cu venirea în competiție a noii concurente

Ceea ce nu se stia despre Mellina este faptul ca de la varsta de cinci ani a cochetat cu televiziunea fiind majoreta in trupa Abracadabra. Tot de la aceasta varsta, Mellina a inceput sa danseze pana la 23 de ani cand s-a apucat de muzica. Din echipa Războinicilor  mai fac parte Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara. 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies