Cine este Jador, concurent la Survivor România 2021? Care este numele lui adevărat

Author: Elena Padure
Actualizat: 20 iul 2022, 23:15
Jador, concurent in echipa Faimosilor la Survivivor Romania 2021

Jador, face parte din Echipa Războinicilor în acest sezon al competiţiei Survivor 2021. Iată câteva detalii din viaţa lui personală

Jador a aceeptat provocarea competiţiei Survivor România 2021. Cântărețul

şi-a început aventura în Republica Dominicană. El a câştigat notorietate după participarea la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. După emisiune el a ales să se focuseze pe cariera lui muzicală, ocupând primele locuri în clasamentul de trending al Youtube.

Care este numele real al lui Jador

În ciuda stilului de viaţă pe care îl afişează în mod actual, Jador nu a avut o viață ușoară.

Pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, el provine dintr-o familie modestă. După lansarea pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să  își permită un trai mai bun pentru el și familia sa.

Cel mai nouă piesă lansată de Jador este o colaborare cu Lino Golden şi se numește Dau moda'. Videoclipul a strâns nu mai puțin de 21 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Jador s-a născut în Bacău şi are 25 de ani. El a absolvit Facultatea de Relații Internaționale în 2017.

Jador a trăit din ajutorul social  

Cântărețul a pornit de jos şi a depăşit multe greutăți. În liceu, era printre cei mai buni elevi și era beneficiar de ajutor social. A terminat un master în Studii Economice, însă trăieşte în principal din muzică.

Potrivit playtech, Jador cere 4.000 de euro pentru o cântare, banii fiind împărțiți cu formația sa. Într-o lună, el ar câştiga în jur de 50.000 de euro.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Citeste si: Jador a recunoscut. Încă are sentimente puternice pentru ea: „Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la... Ea era și familia și prietena mea!”

Cine e iubita lui Jador

Georgiana este tânăra după care Jador încă mai suferă la 4 ani de la despărțire, deși a mai avut relații de atunci. Jador a declarat de nenumărate ori că singura fată pe care a iubit-o cu adevărat a fost Georgiana. Ei au fost împreună 6 ani de zile, însă fanii bănuiesc că nu s-au despărțit niciodată.

‘Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea’, a spus Jador.

Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Ce se întâmplă pe plan sentimental pentru frumoasa prezentatoare: „Am trăit prea mult timp căutând la alții ”

Citeste si: Cu ce se ocupa parintii lui Jador de la Survivor Romania! Faimosul este bogat, dar cei care i-au dat viata nici nu vor sa auda de banii lui

Printre cei 12 Faimoși din competiţia Survivor România 2021 se numără Alexandra Stan, Costi Ioniță și Cătălin Moroșanu, dar și alte nume importante și celebre din România. Toți au făcut promisiunea de a se descurca în Republica Dominicană și au spus că este experiența vieții lor.

Citeste si: S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.