Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei! Artista a aflat mai târziu că Mihail Iacobescu nu este părintele ei: ”când a aflat a fost un pic șocată”

,
Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei!

Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei!

[Sursa foto: Instagram Antonia ]

Deși toată lumea credea că tatăl Antoniei este Mihail Iacobescu, în prezența căruia a fost surprinsă de-a lungul anilor. Abia acum s-a aflat cine este părintele biologic al artistei și ce s-a întâmplat cu el.


In articol:

Antonia Iacobescu este una dintre cele mai iubite artiste din România. De-a lungul carierei sale, cântăreața s-a afișat mai mult în prezența mamei sale, însă când vine vorba despre partea masculină a familiei, foarte puține detalii sunt cunoscute despre tatăl biologic al vedetei. Într-un interviu, Denise Iacobescu a vorbit pe îndelete despre tatăl natural al fiicei sale, explicând ce s-a întâmplat

cu acesta.

Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei

Un detaliu puțin cunoscut fanilor este că Antonia a fost părăsită de tatăl biologic. Acesta a dispărut din viața mamei sale încă de pe vremea când era însărcinată cu artista. Astfel, Antonia nu știe prea multe lucruri despre tatăl său natural, cântăreața nu a avut ocazia să-l cunoască vreodată.

Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei!

Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei!

[Sursa foto: Instagram Antonia ]

Prezența masculină nu a lipsit din viața artistei, căci mama sa, Denise Iacobescu, și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, Mihail Iacobescu, cel care i-a devenit tată adoptiv Antoniei.

Antonia a avut o relație foarte strânsă cu Mihail Iacobescu, iar când era mică era foarte apropiată de el.

Denise Iacobescu a mai declarat că a învățat-o pe fiica ei să fie independentă, pentru că nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul.

”De mică i-am spus să fie pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni, asta nu din mândrie, dar să aibă ea stabilitatea  ei, pentru că nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău, cu mama, cu tata",   a declarat Denise Iacobescu în urmă cu mai mult timp.

Citeste si: Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment

Cum a reacționat Antonia când a aflat că Mihail Iacobescu nu este tatăl ei biologic

Antonia a aflat mai târziu că Mihail Iacobescu nu este tatăl ei biologic. Deși aveau o relație excepțională și se înțelegeau de minune, artista a fost șocată când a aflat adevărul, însă Denise i-a explicat că părintele este cel care te crește și are grijă de tine, nu neapărat cel care îți

dă viață.

Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei!

Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei!

[Sursa foto: Instagram Antonia ]

”Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea", a mai spus mama Antoniei.

Citeste si: Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Alex Velea a dat cărțile pe față! Adevărul despre cearta cu Zannidache: ”Până la urmă, așa este viața”

Un vaccin anti-cancer a fost testat cu succes

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies