Alex Velea a dat cărțile pe față! Adevărul despre cearta cu Zannidache: ”Până la urmă, așa este viața”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 dec 2021, 22:28

Alex Velea a dat cărțile pe față! Adevărul despre cearta cu Zannidache:”Până la urmă, așa este viața”

Sursa: Instagram Alex Velea

Alex Velea a spulberat zvonurile despre cearta cu Zannidache. De la ce ar fi pornit totul?

Recent, în mediul online au apărut zvonuri despre o posibilă ceartă între Alex Velea și Zannidache. După ce s-au vehiculat tot felul de lucruri, unele neadevărate, Alex Velea a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre relația lui cu Zannidache, în prezent.

Alex Velea a dat cărțile pe față! Adevărul despre cearta cu Zannidache:”Până la urmă, așa este viața”

Alex Velea a făcut un video în care a vorbit despre relația cu Zanni din prezent, dar și despre așa-zisa ceartă despre care s-a vehiculat în ultima vreme. Artistul a dezvăluit despre protejatul său că a trecut printr-o perioadă mai dificilă și nu i-a putut fi aproape. Consideră că acesta trebuie să se vindece singur.

Acesta a promis că îi va fi alături lui Zannidache întotdeauna și cearta despre care s-a vehiculat nu a existat.

Citeste si: Cum arată băiatul cel mare al lui Alex Velea și al Antoniei. Dominic face senzație pe Instagram

”Salutare, tuturor. De curând au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea fac acest video, pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el, am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur.

Până la urmă, așa este viața, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu m-a trădat, așa cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple, nu a fost deloc așa.

Nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual și nici n-o să o fac prea curând pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut exact așa cum am promis.

Mai mult de atât, am reînceput treaba în studio, de la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie, nu a existat nicio ceartă”,   a spus Alex Velea, într-un clip, pe TikTok.

Citeste si: Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi

 

 

 

 

 

Andreea Bănică se răsfață într-o vacanță exclusivistă în Italia. Artista și soțul ei petrec câteva zile de vis într-o destinație de lux din Sardinia: ”Fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile”. Cât costă o noaptea de cazare aici

 

 

Velea susține că așa este viața, cu suișuri și coborâșuri și câteodată este nevoie să te vindeci singur.

 


Cookies