Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi

,
Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi
Antonia este in Italia cu fostul sot[Sursa foto: Instagram]

După ani la rând în care s-au războit prin tribunale, Antonia și Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului. Cei doi se află în vacanță în Italia, unde s-au și fotografiat împreună. Reacția fanilor a fost umitoare.


In articol:

Războiul dintre Antonia și Vincenzo Castellano a durat mai bine de șapte ani. După anii în care fostul soț nu i-a permis să-și ia fiica, artista a decis să îngroape securea războiului cu afaceristul italian, pentru Maya.

Aceștia se află împreună în vacanță, în Italia. Cum s-au fotografiat Antonia și Vincenzo Castellano?

Antonia și fostul ei soț,Vincenzo Castellano s-au fotografiat împreună

Povestea de dragoste dintre Antonia și Vincenzo Castellano a fost una furtunoasă care s-a finalizat cu un divorț care a durat mai bine de șapte ani, pe motiv ca italianul nu a acceptat să-i de custodia fiicei sale artistei. După o luptă crâncenă pentru fiica lor, Maya, lucrurile par că s-au ameliorat, astfel, se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere în privința custodiei.

Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi
Antonia s-a impacat cu Vincenzo[Sursa foto: Instagram]

Se pare că viitoarea soție a lui Alex Velea s-a împăcat cu fostul partener, mai mult de cât atât, a vurt să împărtășească lumii acest lucru, fotografiindu-se împreună. Ei bine, din fotografia care a luat cu asalt internetul nu au lipsit Alex Velea și actuala iubită a lui Vincenzo Castellano, Andreea.

Artista și iubitul ei au mers în vacanță pentru a o vizita pe Maya, acolo unde au organizat o petrecere pe cinste alături de tatăl fetei, dar și de iubita acestuia, exact ca o familie fericită.

Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi
Antonia si Vincezo Castellano au divortat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Primele declarații: "Te iubesc până dincolo de moarte"

Cum s-a terminat divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Cele două cupluri s-au fotografiat cu zâmbetul pe buze, lăsând impresia că divergențele dintre ei nu mai există, iar lucrurile au luat-o pe făgașul normal, așa cum ar fi trebuit să fie. Se pare că, atât Antonia, cât și Vincenzo sunt extrem de fericiți, nu împreună, ci în alte relații amoroase.

Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi
Antonia s-a fotografiat cu Vincenzo Castellano[Sursa foto: Instagram]

În anul 2011, Antonia și Vincenzo Castellano își uneau destinele, aceștia își jurau iubire veșnică, însă povestea lor de dragoste avea să dureze doar doi ani.

După divorțul furtunos, Vincenzo a câștigat custodia micuței Maya, astfel aceasta locuiește în Italia, departe de mama și de frații săi vitregi. Antonia a mărturisit că o vizitează pe Maya cât poate de des și că nu a lipsit niciodată de la aniversarea ei, mai puțin anul trecut, când pandemia de coronavirus nu i-a permis acest lucru.

Citeste si: Antonia a postat o fotografie care a trezit interesul fanilor. Este sau nu este vedeta însărcinată pentru a patra oară? „Cineva are burtică”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Antonia a postat o fotografie care a trezit interesul fanilor. Este sau nu este vedeta însărcinată pentru a patra oară? „Cineva are burtică”

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Primele declarații: "Te iubesc până dincolo de moarte"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies