Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment

Author: Ana Dinu
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea
Sursa: Instagram

Este vestea care a cutremurat showbiz-ul din România. Alex Vedea a cerut-o, în sfârșit, pe Antonia de soție. Artista este încă șocată după momentul emoționant care a avut loc în urmă cu câteva zile.

După opt ani de relație, Alex Velea a făcut în sfârșit pasul cel mare și a cerut-o de soție pe Antonia. Artista nu a stat prea mult pe gânduri, iar răspunsul ei a fost ”Da”. După fericitul eveniment, Antonia a făcut primele declarații despre nunta cu Velea.

Antonia, primele declarații după ce Velea a cerut-o în căsătorie

După opt ani de relație, Antonia a fost pusă în fața faptului împlinit, Alex Vedea a cerut-o de soție, iar răspunsul artistei a fost exact pe măsura așteptărilor.

Frumoasa cântăreață este încă șocată de cele întâmplate, însă a făcut primele declarații despre fericitul eveniment, în exclusivitate pentru VIVA!

”Suntem extrem de fericită că a sosit acest moment, sunt încă șocată, încă nu mi-am revenit și îl iubesc din tot sufletul meu. Pentru cei care au curiozități în legătura cu nunta, nu ne-am gândit la nimic încă și este ceva personal pentru noi”, a

declarat Antonia, pentru VIVA!.

Citeste si: Alex Velea, dezvaluiri tulburatoare despre trecutul trist al lui Zanni! "Cred ca parintii lui il vad si le pare rau ca l-au lasat in urma"

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, au împreună doi copii, pe Dominic și pe Achim. Cei doi au amânat acest moment atât de mult timp, deoarece, artista a mai fost căsătorită în trecut, iar fostul soț nu-i acorda divorțul.

Acum, fiind o femeie liberă, Antonia poate face în sfârșit pasul cel mare alături de bărbatul iubit.

Aceasta a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, însoțit de fotografia cu inelul pe care Alex Velea i l-a dăruit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 
 
 
 
 
View this
post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

”A fost odată ca niciodată o fetiță ce visa la un mic palat alb, un prinț, râsete de copii care să umple castelul și un unicorn în grădină…(ok, treaba cu unicornul nu a devenit realitate), dar restul da, și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, sfârșit!”, a scris Antonia pe Instagram.

Alex Velea a fost cel care a dat frumoasa veste fanilor din mediul online. Acesta a publicat o fotografie cu Antonia în care se putea vedea ineul de logodnă.

”A zis «Da»! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”  a scris Alex Velea pe Instagram după ce a cerut-o în căsătorie pe Antonia. 

Antonia și Alex Velea vor face în sfârșit pasul cel mare, deocamdată nu s-au hotărât când va avea loc fericitul eveniment, dar cu siguranță va fi cât de curând.

Citeste si: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Primele declarații: "Te iubesc până dincolo de moarte"

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!