Cine ar putea să îl convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul! E una din cele mai apropiate persoane de liderul de la Kremlin

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 dec 2022, 06:40

Vladimir Putin

Sursa: PixaBay

Potrivit presei, foarte puține persoane ar putea să îl convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina.

Presa scrie că doar presupusa iubită a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva sau președintele Chinei, Xi Jinping, ar putea să îl convingă pe liderul de la Kremlin să oprească războiul în Ucraina.

Putin ar avea patru copii cu Alina Kabaeva, potrivit presei internaționale. Totodată, s-a mai scris și că s-ar fi căsătorit în secret cu ea.

Cine ar putea să îl convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul

Alina Kabaeva s-ar afla în Elveția, potrivit presei internaționale. Una dintre sursele apropiate de fosta mare gimnastă rusă a dezvăluit că mai multe prietene ar fi încercat să o convingă pe Kabaeva să meargă la Moscova și să încerce să îl facă pe Putin să oprească războiul din Ucraina.

Multe dintre prietenele Alinei o imploră să meargă la Moscova, ca să-l convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul”, a dezvăluit o sursă apropiată fostei campioane mondiale și olimpice la gimnastică ritmică pentru Page Six.

”Pare să nu asculte pe nimeni, însă poate pe ea o va asculta”, a mai declarat sursa respectivă. Potrivit acesteia, chiar și Alina Kabaeva s-ar teme de Putin.

”Alina nu știe dacă va reuși să dea de el și, chiar dacă ar reuși, ea se teme să-i ceară așa ceva, pentru că îi e frică de faptul că nu se va întoarce la copiii ei ”, a mai declarat sursa.

Citeste si: Ce trebuie să știm despre rachetele hipersonice folosite de Vladimir Putin în Ucraina. Cât de rapid ar putea să fie detectate de scutul american de la Deveselu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Xi Jinping l-ar mai putea convinge pe Putin să oprească războiul

O altă persoană în care lumea își pune speranța că l-ar putea convinge pe Putin să oprească războiul din Ucraina este președintele chinez Xi Jinping.

Putin are o relație foarte bună cu acesta. De altfel, cei doi s-au întâlnit înaintea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing, iar Putin a fost foarte zâmbitor și a lăudat relațiile dintre China și Rusia, despre care a spus că au ajuns la "un nivel fără precedent".

Războiul din Ucraina este foarte costisitor pentru Putin, iar pentru a-l continua liderul de la Kremlin ar avea nevoie să fie sprijinit de China.

De altfel, Joe Biden a vorbit timp de două ore la telefon cu liderul chinez Xi Jinping, pe care l-a avertizat că vor exista consecințe dacă Putin va fi sprijinit financiar și cu arme de către China să continue războiul în Ucraina.

"Președintele Biden a prezentat punctele de vedere ale Statelor Unite și ale aliaților și partenerilor noștri cu privire la această criză. Președintele Biden a detaliat eforturile noastre de a preveni și apoi de a răspunde la invazie, inclusiv prin impunerea de costuri Rusiei.

El a descris implicațiile și consecințele în cazul în care China oferă sprijin material Rusiei în timp ce aceasta desfășoară atacuri brutale împotriva orașelor și civililor ucraineni", transmitea Casa Albă într-un comunicat legat de convorbirea Joe Biden-Xi Jinping, care a durat două ore.

„Conflictul și confruntarea nu sunt în interesul nimănui. China și SUA au responsabilitatea de a lucra pentru pace”, i-ar fi spus președintele chinez Xi Jinping lui Joe Biden.

Citeste si: Vladimir Putin ar putea invada România ca parte din planul de refacere a Imperiului Rus. Vitali Klitschko: „România poate fi în planurile rușilor”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!