Cine a câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021? După o luptă crâncenă, ei au ieșit învingători

,
Mellina și Elena Marin, proba de îndemânare
Mellina și Elena Marin, proba de îndemânare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul pentru imunitate îi determină pe Faimoși și Războinici să își depășească limitele pentru a obține mult râvnitul totem de imunitate. Ce echipă a ieșit învingătoare în această seară la Survivor România 2021?


In articol:

Jocul pentru imunitate este întotdeauna o provocare pentru Faimoși și Războinici, dar și o modalitate prin care pot dovedi cât sunt de puternici și determinați să obțină victoria. În această seară, lupta a fost una crâncenă, au fost multe răsturnări de situație și, în final, o echipă a ieșit învingătoare.

Victorie importantă pentru echipa Faimoșilor. Ei au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021

Primul joc de imunitate a fost câștigat de echipa Războinicilor, un motiv în plus pentru ca Faimoșii să se mobilizeze și să încerce să își ia revanșa în al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni. Traseul din această seară a fost unul care i-a solicitat pe concurenții din ambele echipe, a fost nevoie de foarte multă concentare, dar și forță pentru a trece cu bine peste fiecare probă.

În cele din urmă, echipa Faimoșilor s-a descurcat mai bine pe traseu, astfel că ei au ieșit învingători în această seară. Faimoșii au intrat în posesia totemului de imunitate, ceea ce înseamnă că vor avea parte de un consiliu liniștit, nu vor face nominalizări, ci doar vor asista la nominalizările pe care le vor face colegii din echipa adversă.

În jocul de imunitate de astăzi, punctul decisiv a fost adus de Elena Marin pentru echipa Faimoșilor, care a întâlnit-o pe traseu pe Mellina din echipa Războinicilor.

Scorul final a fost de 10 la 7, iar imediat după ce au obținut victoria, concurenții din echipa Faimoșilor nu au ezitat să își manifeste bucuria, având în vedere că niciun Faimos nu se va afla în pericol de eliminare în această seară. Elena Marin, concurenta care a adus punctul decisiv, a izbucnit în lacrimi după terminarea probei, aceasta fiind fericită că niciun alt coleg nu se va afla în pericol de eliminare.

Citeste si: Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021. Decizia Faimoșilor a surprins pe toată lumea

Dacă în tabăra Faimoșilor au fost momente de fericire, au lăsat de-o parte orgoliile și s-au bucurat de victorie, Războincii au fost mai dezamăgiți ca niciodată, aceștia fiind conștienți de faptul că îi așteaptă un consiliu de nominalizare greu, plin de emoții și la finalul căruia vor fi nevoiți să aleagă o persoană pe care să o nominalizeze spre eliminare. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această seară, el...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

A urlat de durere! Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021: „Dacă mă vede mama...” Care a fost verdictul medicului?

Românii, răzbunare împotriva prințului austriac: ratingul castelului a scăzut drastic, în doar câteva ore

Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

Cum arăta Andreea Antonescu pe vremea când cânta în trupa Andre și nu avea nicio operație estetică. FOTO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies