Christian Sabbagh, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 aug 2023, 04:20

Christian Sabbagh, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Christian Sabbagh, personalitate foarte iubită de publicul larg, jurnalist cu experiență uriașă, vine duminică, 4 decembrie, la maratonul celor “40 de întrebări cu Denisei Rifai”, emisiune difuzată de la 22:00, la Kanal D!

Christian Sabbagh este prezentatorul principalului grupaj informativ al zilei la Kanal D și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de investigație și corespondenți de război. În cei 30 de ani de carieră, prin investigațiile sale, a reușit să schimbe destinele multor oameni și să salveze vieți. De numele lui Christian Sabbagh și al Știrilor Kanal D se leagă campanii devenite celebre precum cea a aducerii acasă a celor 33 de muncitori români deveniți sclavi în Libia sau operațiunea riscantă a eliberării româncei obligate să se prostitueze în Germania. 

Citește și: Boala cu care Florin Piersic Junior trăiește zi de zi! A dezvăluit cele mai dificile momente din viața lui: „Nu ai de unde să știi ce va urma” 

Cristian Sabbagh, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cu origini româno-libaneze, Christian Sabbagh și-a trăit copilăria atât în România comunistă, cât și în Libanul măcinat de război.

Are o poveste de viață impresionantă, pe care a pus-o în slujba oamenilor, prin intermediul profesiei sale pe care o iubește atât de mult.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“De-a ce te jucai  î n tranșeele razboiului din Liban?”, “Te-ai revoltat vreodata împotriva tatălui tău?”, “Te numeri printre milionarii României?”, “Cu câți bani a încercat să te cumpere lumea interlopă?”, “Pentru ce ai fi dispus să mori?”, “Ți-ai neglijat copiii ca să salvezi copiii altora?”, “Ți-au adus gafele

simpatia telespectatorilor ?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Christian Sabbagh în editia de duminică a emisiunii moderata de Denise Rifai, la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Ce i-a făcut Florin Piersic Senior fiului său, în fața a sute de oameni: “M-a șocat gestul lui! Numai că l-am iertat ”