Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

,

“40 de intrebari cu Denise Rifai” şi-a adjudecat premiul pentru “Cea mai buna emisiune de interviuri-portret”, iar “Tu urmezi!”, game show-ul prezentat de Dan Negru, premiul pentru “Cea mai buna emisiune concurs”

Kanal D a primit aseară doua distincţii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022, eveniment anual care premiază performanţa în televiziune.

Citește și: Dogan Media International, în linie dreaptă pentru preluarea Bucureşti TV, care va deveni Kanal D2

Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

“40 de intrebări cu Denise Rifai” a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru “Cea mai bun emisiune de interviuri-portret”, iar game show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, a câştigat la categoria “Cea mai buna emisiune concurs”.

Ambele producţii Kanal D au devenit adevărate repere pe piaţa media din România încă de lansare, Kanal D reconfirmându-şi, şi prin aceste emisiuni, originalitatea şi pozitia de trendsetter în materie de formate de televiziune.

Citește și: Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D si Radio Impuls, premiat la Gala Forbes Life Awards pentru “Leadership în televiziune”

Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră sa fim tot mai buni în activitatea noastra. Ce as vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi sustinerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium”, a declarat Denise Rifai. 

De asemenea, Dan Negru a oferit momente emoţionante pe scenă, multumind publicului, felicitându-i pe toţi oamenii de televiziune care îşi fac profesia cu bună credinţă. În acelaşi timp a punctat valoarea emisiunilor pe care le prezintă la Kanal D, ca fiind unice şi inspirationale.

Le multumesc celor de la Kanal D că au avut curajul să nu copieze cu <Tu urmezi!> şi cu <Jocul cuvintelor>... E tare important (…) <Cu penele altuia te poti impodobi, dar nu poti zbura> ”, a spus Dan Negru.

Citește și: Un student a câștigat 10.000 de lei la “Tu urmezi!” 

La Gala Premiilor TV Mania au fost prezente personalităţi ale televiziunii din România, vedete, producatori de televiziune, ziaristi, iar emoţiile au fost trăite din plin într-o ambianţa cu totul specială, la Teatrul Naţional Bucureşti.  Alături de vedetele Kanal D s-au aflat la eveniment membri ai managementului televiziunii, oameni-cheie care şi-au pus amprenta asupra succesului staţiei: Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Kanal D, şi Clara Bomboe, director de Programe, Planificare şi Strategie Kanal D.

Kanal D îşi continuă misiunea de a oferi milioanelor de telespectatori conţinut de calitate, formate de succes, care să vină în întâmpinarea exigenţelor unui public uriaş.  Iar astfel de premii, care reprezintă votul publicului, sunt încă o confirmare reuşitei televiziunii Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Germania va desfășura baterii Patriot în Polonia - Berlinul a refuzat să le trimită în Ucraina

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies