Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D si Radio Impuls, premiat la Gala Forbes Life Awards pentru “Leadership în televiziune”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 13 nov 2022, 12:40

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls, a primit distincţia “Leadership în televiziune” la Gala Forbes Life Awards organizată de prestigioasa publicaţie Forbes.

Premiul este încă o recunoaştere importantă succesului Kanal D, care a fost posibil printr-o strategie de business coerentă, precum şi prin intermediul unui leadership performant, care a pus mereu preţ pe oameni.

E o onoare să primesc această distincţie, e o reconfirmare a faptului că ceea ce facem este important şi vizibil. Acest premiu a venit într-o zi cu totul specială pentru mine şi echipa mea.

Dogan Media International a obţinut aprobarea pentru preluarea licenţei audiovizuale a serviciului de programe Bucureşti TV, care va fi rebrenduit în noul Kanal D2. De asemenea, a primit şi aprobarea pentru preluarea de noi licenţe pentru Radio Impuls. În cei 15 ani de când suntem pe piaţa media am demonstrat că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi ne dorim să facem lucruri extraordinare în continuare.
Îi mulţumesc echipei mele pentru toată dedicarea din aceşti ani; fără oamenii Kanal D, succesul nu ar fi fost posibil
”, a declarat Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.

La eveniment s-au aflat personalităţi din diferite domenii, oameni de business, care au făcut lucruri remarcabile în domeniile în care activează. Printre aceştia s-au numărat şi Cristina Sava, Director de Comunicare şi Marketing Kanal D, Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, şi Simona Pătruleasa, prezentatoarea Ştirilor Kanal D matinale.

Citește și: Dogan Media International, în linie dreaptă pentru preluarea Bucureşti TV, care va deveni Kanal D2

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Importanta distincţie a fost primită într-o zi specială pentru întreaga echipă Kanal D. Dogan Media International a obtinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale a serviciului de programe Bucuresti TV, care va fi rebrenduit in noul Kanal D2.

De asemenea, Radio Impuls a primit aprobarea preluării de noi licente, Kanal D2 şi noile licenţe radio reprezenând un un pas strategic pentru Dogan Media International.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer intră într-o mare încurcătură!

 La 15 ani de la lansare, graţie unui leadership performant şi unei echipe creative, Kanal D este una dintre cele mai apreciate televiziuni, cu un public eterogen. Staţia se află în top trei televiziuni generaliste din România, de multe ori situându-se pe prima şi pe a doua poziţie, în Prime Time, cat si în Day Time, pe toate targeturile monitorizate. În continuare publicul va avea parte de programe atractive prin intermediul celor trei componente puternice ale Grupului Dogan Media International: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls) şi Digital.

 

Taguri:

Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies