Cea mai mare frică a lui Teo Trandafir: „Ce fac dacă mi se întâmplă ceva?”. Vedetei îi este teamă ca fiica ei să rămână singură pe lume

Author: Diana Ghita

Teo Trandafir se teme cel mai mult să nu o lase singură pe Maia

Sursa: Captură YouTube; Facebook Teo Trandafir

În ediția de marți, 7 mai, a podcastului moderat de Bursucu, invitata specială a fost colega lui, Teo Trandafir, care, printre altele, a vorbit despre fiica ei, Maia.

Maia, fata lui Teo Trandafir, are frumoasa vârstă de 20 de ani, iar prezentatoarea TV este foarte bucuroasă că a reușit să-i fie alături până la această vârstă, întrucât s-a temut mereu că își va pierde viața, iar copilul ei nu va mai avea pe nimeni.

Ce a pățit Teo Trandafir

Vedeta s-a temut pentru viața ei întrucât s-a confruntat cu niște probleme de sănătate severe, din cauza cărora i s-a făcut rău chiar în timpul unei emisii a emisiunii „Teo Show”, pe care o prezenta împreună cu Bursucu.

„Au venit trei ambulanțe, nu eram în stare de nimic, abia a treia m-a luat.(...) Sentimentul care m-a guvernat a fost frica, teroarea.(...) Care e cel mai negru scenariu? Să mor!(...) Deci care e miza vieții? ”, a spus Teo Trandafir.

Colegul ei de scenă i-a amintit prezentatoarei că, pe atunci, chiar avea pentru ce să lupte, întrucât fetița ei, Maia, avea o vârstă foarte fragedă în momentul în care s-a produs nefericita întâmplare.

Citește și: Teo Trandafir, Ilinca Vandici și Dan Negru, premiați aseară în cadrul Galei Premiilor Unica.ro

„Atunci aveai o singură miză, uriașă.(...) A fost singura dată când eu am rămas singur în platou în emisiunea ”Theo Show”. Te-ai uitat la mine și mi-ai spus așa: «Este important ce faci tu, sunt alături de tine și știu sigur că o să fie bine, dar acum e mai important copilul meu.

Eu trebuie să mă fac bine și tu trebuie să înțelegi asta»”,  a povestit Bursucu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Care este cea mai mare frică a lui Teo Trandafir

Ziua în care i s-a făcut rău în platoul emisiunii nu a fost singura în care problemele de sănătate i-au dat de furcă lui Teo.

Aceasta a trecut de două ori prin astfel de clipe sinistre, ceea ce i-a accentuat teama de a-și lăsa copilul singur pe lume.

„Ai trecut de două ori prin teama asta. Exact asta mi-ai spus de fiecare dată: Eu ce fac? Sunt mamă singură, dacă mi se întâmplă ceva?”,  a mai spus moderatorul podcastului.

Însă, acele momente de coșmar au trecut pentru prezentatoarea TV, întrucât a reușit să facă din Maia o persoană matură și responsabilă, care, în prezent, se poate descurca de una singură, întrucât a învățat-o numeroase lecții de viață, foarte

valoroase.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Bursucu după intervenția la stomac: ,,E un corp străin în organismul tău”. Vedeta KanalD a reușit să scape de 20 de kilograme în primele trei luni

„Eu cred că i-am dat la ea, ca unui soldat bine antrenat, toate armele pe care să le folosească în orice război pe care am știut eu vreodată să-l port.

(...) Cât am învățat și eu, ea a știut și în momentul ăsta, având și agerimea minții și tot ce trebuie, încerc să mă eliberez un pic de frici, pentru că, și așa, am destule și am încredere în ea”,  a dezvăluit Teo Trandafir.