Teo Trandafir, Ilinca Vandici și Dan Negru, premiați aseară în cadrul Galei Premiilor Unica.ro

Author: Diana Tilă

Aseară, în cadrul Galei Premiilor Unica.ro, ediția 2024, au fost premiați celebrități, oameni cu realizări remarcabile, proiecte și povești inspiraționale.

 Evenimentul a celebrat excelența și inspirația, recompensând personalități cu realizări remarcabile și povești care încântă și motivează.

Citește și: Emisiunea "ROventura", premiul de excelență în cadrul Galei Aniversare a prestigioasei publicații "Hayat"

Teo Trandafir, Ilinca Vandici și Dan Negru, premiați aseară în cadrul Galei Premiilor Unica.ro

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au câștigat aseară premiul Best TV Duo în cadrul Galei Unica.ro,

două nume cu o rezonanță puternică în televiziune și divertisment care și-au reunit forțele într-un show de zile mari, în care dezbat cu invitați de top cele mai fierbinți și interesante subiecte. Se completează de minune, formează un duo de excepție și sunt mereu cu ochii pe vedete la „Follow us!”, emisiunea prezentată la Kanal D2, de luni până joi, de la ora 15:00.

Mulțumim mult pentru acest premiu! Pot spune că Teo e unică și că sunt fericită să fiu alături de ea în această emisiune.

Ne știam de multă vreme, dar acum ne-am redescoperit și ne-am dat seama cât de bine funcționăm împreună! Ne bucură mult că și publicul este alături de noi!”
, a spus Ilinca Vandici.

Mulțumim mult pentru premiu! Sunt bucuroasă să o am lângă mine, aici, pe scenă, dar și la emisine, pe Ilinca. Avem încredere una în cealaltă și ne completăm! Suntem o echip ă  care funcționează în parametrii bucuriei dialogului, ai întrebărilor firești și ai umorului.

Ne place să discutăm pe subiecte care îi interesează pe cei din fața micului ecran și aflăm tot felul de lucruri împreună cu ei. Va invităm să fiți alături de noi în continure! Follow us, la Kanal D2!”,  a spus Teo Trandafir.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dan Negru, a câștigat aseară Premiul Unica.ro pentru Best TV Personality.

Dan Negru, prezentatorul emisiunii “Jocul cuvintelor” de la Kanal D se numără printre personalitățile TV de top din România și, de-a lungul timpului, a scris istorie în media, fiind supranumit “regele audiențelor”.

„Mi-ar plăcea să împart premiul asta cu colegii mei din presa locală. Mulțumesc mult de tot!”,  a spus Dan Negru în cadrul Galei de aseară, aflat în transmisiune directă.

Citește și: Kanal D, premiu pentru implicare în ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia, în cadrul unui eveniment prestigios- “Dogan Value Awards”

Printre cei premiați aseară în cadrul Galei s-au numărat, Loredana Groza, Carmen Tănase, Carmen Brumă, Adelina Pestritu și multe alte personalități TV și din mediul online cu realizări remarcabile în domeniul în care activează.

Gala Premiilor Unica.ro

2024 a fost o seară plină de momente memorabile, încununată de un spectaculos foc de artificii și de interpretări artistice de excepție, susținute de Amna și Andrei Leonte. De asemenea, prezentarea de modă semnată de designerul Cătălin Botezatu a impresionat audiența prin eleganța și creativitatea sa.