Emisiunea "ROventura", premiul de excelență în cadrul Galei Aniversare a prestigioasei publicații "Hayat"

Author: Diana Tilă

"ROventura", emisiune de reportaje de călătorie, difuzată de Kanal D, a fost premiată aseară în cadrul Galei aniversare "Hayat", publicația comunității turce din România, care a împlinit 24 de ani de apariție pe piață media.

În cadrul galei au fost premiate numeroase companii de top din România care performează în spiritul unei bune colaborări dintre cele două țări prietene, România și Turcia. Andreea Stravoiu, vedetă Kanal D, a ridicat premiul în numele echipei "ROventura"

Citește și: Emisiunea “ROventura”, de la Kanal D, Premiul de excelenţă pentru promovarea turismului romanesc

Emisiunea "ROventura", premiul de excelență în cadrul Galei Aniversare a prestigioasei publicații "Hayat"

" Fiecare premiu ne onorează și suntem fericiți că telespectatorii descoperă alături de noi lucruri minunate despre frumusețile României. Cu fiecare ediție purtăm telespectatorii în cele mai interesante destinații turistice, descoperim împreună “file” de istorie și obiceiuri ale comunităților în mijlocul cărora ajungem.  Astfel, deschidem apetitul românilor și nu numai să se aventureze, să se bucure de locuri și oameni, să călătorească. Este o bucurie să mă aflu aici în această seară specială și mulțumesc în numele colegilor mei de la "ROventura" pentru acest premiu",  a declarat Andreea Străvoiu. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În cadrul galei au fost acordate distincții și premii unor companii de prestigiu care aduc plus valoare comunităților în care activează și pun umărul la buna colaborarea a două țări prietene, România și Turcia.

Citește și: Premii pentru Kanal D și Kanal D2, aseară la Gala Performanței și Excelenței

"ROventura", emisiunea prezentată de Andreea Străvoiu și George Mihai, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 14.45, la Kanal D poartă telespectatorii în destinații inedite și prezintă oameni și locuri extraordinare care nasc dorința de a călători și bucuria de a descoperii comunități extraordinare, obiceiuri frumoase, "file" de istorie și bucate tradiționale păstrate din străbuni în diferite zone ale României. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!