Emisiune de reportaje de călătorie ce aduce celor din faţa micilor ecrane frumuseți nebănuite și povești neștiute din România. Prezentată de George Mihai și Andreea Stravoiu

Cele mai interesante regiuni ale tarii, unele încă nedescoperite, adevarate comori care aşteaptă să bucure turiştii, sunt aduse în faţa publicului. Indiferent de anotimp şi de distanţe, ROventurienii sunt neobositi în drumurile lor mereu încărcate de frumuseţe şi spiritualitate. 

Aventurile prin care trec cei doi prezentatori nasc deopotrivă admirația, dorința de a călători și bucuria de a descoperi comunități extraordinare, obiceiuri frumoase, comori din istoria îndepărtată și recentă, și nu în ultimul rând, gastronomia diferitelor zone geografice ale României. 

Iar dacă pentru Andreea Stravoiu poate fi o aventură să toace o ceapă în bucătărie ori să facă o plimbare cu căruța, pe ulița satului, George își ia porția de adrenalină dintr-o cursă cu ATV-ul sau cu o tură nebună pe tiroliană.

Fiecare editie a emisiunii este o nouă pagina de bucurie şi de regăsire a plăcerii de a trăi şi de a descoperi noi idei inspirate de petrecere a timpului liber.