ROventura

Despre ROventura

Filmari spectaculoase, locuri fascinante, dar si cele mai frumoase povesti de calatorie, toate acestea vor fi integrate in cel mai fresh proiect TV  din Romania, “ROventura”, un magazin cultural care combina armonios partea de reality show cu cea de reportaj de calatorie care prezinta specificul cultural al fiecarei regiuni vizitate. 

“ROventura” prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George Mihai si Andra Visan. George este deja un cunoscut pasionat de călătorie în ţară, tradiţii româneşti şi descoperiri culinare. Andra e născută şi crescută în Bucureşti. Împătimită călătoare peste hotare,  n-a avut timpul sau dorinţa, până acum, de a-şi cunoaşte ţara. Povestea celor doi s-a născut simplu. George, băiatul crescut la ţară şi umblat prin toată România, o va ajuta pe Andra, fata de oraş, să descopere frumuseţile ţării.

"De fiecare dată când afli un loc sau cunoşti un om, se naşte o poveste. Iar poveştile mi s-au aşternut în cale cu generozitate, în ultimii ani. Aveam nevoie de Andra pentru a putea duce, în continuare, zestrea asta fabuloasă a României către ochii şi urechile românilor. ROventura este un mod de viaţă dar şi o responsabilitate. Dacă Andra ajunge să-şi iubească ţara, după tot ce trăieşte, alături de mine, cred că mă pot numi un culegător de poveşti, cu simţul datoriei împlinite. Dacă reuşesc sau nu, rămâne să aflaţi în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, la Kanal D”, a spus George Mihai.

"ROventura este prima mare provocare a carierei mele. Născută din dorinţa de a-mi descoperi ţara, aşa cum nu am mai făcut-o până acum, emisiunea aceasta este, de fapt, reprezentarea fidelă a călătoriei mele cu George. Pentru mine, fiecare zi e o revelaţie şi îmi oferă câte o experienţă pe care sunt sigură că veţi dori să o trăiţi şi voi. Vă facem poftă de umblat, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, la Kanal D”, a adaugat Andra Visan.

 Aventurile prin care trec cei doi nasc deopotrivă admiraţia şi amuzamentul. Situaţiile născute din nimic şi experienţele trăite de ei, în fiecare săptămână, vă sunt prezentate, în fiecare amiază de sâmbătă, în cadrul emisiunii.

Dacă pentru Andra poate fi o aventură să mulgă oile, la o stână, pe munte,  să facă o plimbare cu căruţa ori să guste o mâncare tradiţională, George îşi ia porţia de adrenalină dintr-o cursă de drift sau dintr-o tură cu tiroliana, într-un parc de aventură.

Dincolo de ineditul situaţiilor cu care se întâlnesc, în călătoria lor, Andra şi George vă ajută să vă identificaţi cu ei şi îşi doresc să reuşească să vă trezească bucuria de a fi călători în propria ţară. Prin ochii lor, veţi afla frumuseţi nebănuite şi poveşti neştiute.    

Asemănările, dar mai ales contrastele dintre cei doi prieteni care au pornit să cunoască România, împreună, în anul Centenarului, vor face deliciul telespectatorilor pentru ca este o adevarta aventura sa calatoresti in Romania.

Nu ratati din 15 septembrie, de la ora 13:00, emisiunea „ROventura”, prezentata de George Mihai si Andra Visan, numai la Kanal D!

 

Setari de confidentialitate