Emisiunea “ROventura”, de la Kanal D, Premiul de excelenţă pentru promovarea turismului romanesc

Author: Lavinia Medrea

Emisiunea “ROventura”, difuzată de Kanal D, în fiecare sambătă, de la 14:45, a primit distincţia de Excelenţă pentru promovarea turismului românesc, în cadrul unui eveniment organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.  

Lansarea “Cartei Albe a Turismului din România” a adus împreună personalităţi din industria turismului, care s-au implicat de-a lungul timpului în evidenţierea potenţialului turistic al ţării noastre, pe plan naţional şi internaţional.

Emisiunea “ROventura”, de la Kanal D, Premiul de excelenţă pentru promovarea turismului romanesc

Onoranta distincţie oferită emisiunii “ ROventura ” a fost tridicată în numele echipei Kanal D de Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Dogan Media.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Călătorie prin seducătoarea Țară a Bârsei

Emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Străvoiu, le aduce telespectatorilor, în fiecare sâmbătă, de la 14:45, frumuseţi nebănuite din toate colţurile ţării.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Indiferent de anotimp şi de distanţe, roventurienii sunt neobosiţi în drumurile lor pline de surprize frumoase, de tradiţii, comori ale istoriei îndepărtate sau recente, dar şi delicii gastronomice. Cele mai interesante regiuni din România, unele încă nedescoperite, adevărate comori ce aşteaptă să bucure turiştii de pretutindeni, sunt aduse în fiecare weekend în faţa publicului.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Maramureș, autenticitate și frumusețe

Nu rataţi, în fiecare sâmbătă, de la 14:45, călătoriile care îţi arată Romania frumoasă – “ROventura”, la Kanal D!