Kanal D, premiu pentru implicare în ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia, în cadrul unui eveniment prestigios - “Dogan Value Awards”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2023, 12:18
Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International, alaturi de top management Kanal D
Sursa: Captură KANAL D

Televiziunea Kanal D a fost premiată în această seară, în cadrul evenimentului Dogan Value Awards 2023, alături de alte companii ale Dogan Holding, pentru ajutorul oferit victimelor cutremurului devastator ce a avut loc în Turcia anul acesta.

Evenimentul, aflat la cea de-a cincea ediţie şi organizat la Istanbul, de Dogan Holding, Grupul din care fac parte Kanal D, Kanal D2 si Radio Impuls, premiază echipe şi personalitati ce activează în cadrul companiilor Dogan Holding.

Echipa Stirilor Kanal D s-a aflat în punctul de maxima intensitate din Turcia, acolo unde au avut loc seismele, pentru a aduce în faţa telespectatorilor informatiile atât de necesare despre stadiul misiunilor de salvare a victimelor.

Toate proprietăţile Dogan Media International (Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls şi divizia Digital) s-au implicat activ în ajutorarea victimelor cutremurului atât prin difuzarea şi publicarea unor materiale de conşientizare a dramei prin care treceau mii de oameni, cât şi prin donaţii de produse de subzistenţă şi echipamente tehnice menite să ajute la găsirea supravieţuitorilor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Empatia este una dintre valorile esentiale la care se raportează permanent echipa Dogan Media International, iar ajutorul oferit celor aflaţi în dificultate, preocuparea pentru binele semenilor ne definesc în tot ceea ce facem.

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!