Ce tip de rapel vor putea face oamenii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson? Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul

,
Vaccin

Ce tip de rapel vor putea face oamenii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson? Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul

[Sursa foto: Facebook]

Valeriu Gheorghiță a făcut precizări în ceea ce privește tipul de rapel pe care îl pot face cei care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson.


In articol:

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a discutat, vineri, despre persoanele vaccinate cu Johnson&Johnson  și ce tip de rapel este recomandat să facă.

Persoanele care au primit vaccinul Johnson&Johnson trebuie să li se administreze un rapel pe bază de ARN mesager, și anume Pfizer sau Moderna.

Vaccin

Rapelul recomandat pentru persoanele care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson este de la Pfizer sau Moderna

[Sursa foto: PixaBay]

Ce rapel trebuie să faci dacă te-ai vaccinat cu Johnson&Johnson?

„În această săptămână, am decis, în baza recomandărilor şi studiilor ştiinţifice, că toate persoanele care au fost vaccinate cu vaccinul de la compania Johnson & Johnson vor avea recomandare de rapel după minim şase luni cu vaccinuri pe bază de ARn mesager, fie de la Compania Biontech/Pfizer, fie de la Moderna.

Citeste si: Raed Arafat a făcut o atenționare pentru oamenii care solicită și emit certificate verzi falsificate. Aceștia riscă pușcăria: „Este o infracțiune foarte serioasă”

În cazul în care se optează pentru vaccinul de la Moderna, doza va fi întreagă, echivalentul a 100 de micrograme”, a declarat, vineri, Valeriu Gheorghiţă.

Persoanele care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson pot opta pentru un rapel tot cu Johnson&Johnson

Valeriu Gheorghiță a subliniat faptul că persoanele cărora li s-a administrat vaccinul Johnson&Johnson vor putea să primească un rapel cu acelaşi tip de vaccin, adică tot Johnson&Johnson.

Citeste si: Nelu Tătaru a vorbit despre cum vor fi sărbătorile anul acesta, când ne aflăm în valul patru al pandemiei: „Trebuie să avem mai multă grijă”

Prima recomandare foarte fermă este de a face un vaccin pe bază de ARn mesager, dar se permite la opţiunea persoanei respective să se administreze doza de rapel cu acelaşi vaccin de la Johnson & Johnson ,

a mai adăugat Valeriu Gheorghiţă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bilanț coronavirus 30 octombrie 2021: Câte decese s-au înregistrat și câte cazuri noi

Tensiuni ruso-ucrainiene - Încă un stat NATO retrage familiile personalului diplomatic de la Kiev

Stirea zilei!  Anunțul bombă despre cazul Caracal! Devastator ce s-a întâmplat acum 

Intră sau nu România în carantină? Raed Arafat a făcut anunțul: „Totul depinde de respectarea regulilor”

Ce spune Florin Cîțu despre certificatul verde pentru cei care au fost asimptomatici când au avut COVID-19. Vor primi sau nu certificatul digital?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies