Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și copiii ei, în ceea ce îl privește pe noul iubit al impresarei. Sarah Prodan a dat cărțile pe față: „În sfârșit”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 mar 2023, 12:48

Anamaria Prodan trăiește, de ceva timp, o poveste de iubire extrem de frumoasă și, deși preferă să țină totul ascuns, Sarah Prodan a oferit câteva detalii despre ceea ce este între ei.

Anamaria Prodan și-a refăcut viața după divorț și se bucură de o frumoasă poveste de iubire alături de un iubit misterios. Aceasta îl ține de parte de ochii tuturor, iar fiica ei, Sarah Prodan, este la fel de încântată precum mama ei.

Sarah Prodan, încântată de iubitul pe care și l-a făcut Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este extrem de deschisă în relația cu copiii ei, iar aceștia știu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Deși, în mediul online, impresara nu l-a prezentat pe actualul ei iubit, copiii ei îl cunosc și sunt extrem de încântați.

Sarah Prodan are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia și a oferit câteva detalii despre el, respectând decizia mamei de a nu divulga identitatea acestuia. Faptul că Anamaria Prodan și-a refăcut viața cu un bărbat pe care și copiii ei îl apreciază reprezintă un adevărat câștig.

Citește și: Anamaria Prodan, răsfățată de iubitul misterios. Cum a surprins-o bărbatul pe sexy impresara. Imaginile vorbesc de la sine

„Da, așa este. Ne înțelegem foarte bine cu noul ei iubit. O las pe ea să vorbească despre astea, dar da, mă bucur că e fericită. S-a instalat pacea, în sfârșit”, a spus Sarah Prodan, conform wowbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sarah Prodan l-a uitat pe Laurențiu Reghecampf

Sarah Prodan a recunoscut că, de când Laurențiu Reghecampf a plecat de acasă, acesta nu mai reprezintă o prioritate pentru sportivă. Fiica impresarei este de părere că ceea ce el a făcut este de neiertat, motiv pentru care, nu vrea să mai știe nimic de el.

Citește și: „Așteptăm oricând să vină acasă”. Anamaria Prodan, pregătită să îngroape securea războiului cu Laurențiu Reghecampf: „Noi am făcut istorie în țara asta”

Cu toate acestea, atât ea, cât și Anamaria Prodan și frații ei au toată puterea necesară pentru a merge mai departe și pentru a se adapta schimbărilor, deși toți l-au iubit foarte mult și nu și-au dorit să se ajungă în acest punct.

„Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat.

Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea.

A suferit, s-a consumat, s-a topit”, a mai spus Sarah Prodan.