Anamaria Prodan, răsfățată de iubitul misterios. Cum a surprins-o bărbatul pe sexy impresara. Imaginile vorbesc de la sine

Author: Madalina Maftei

Anamaria Prodan, surprinsă cu două buchete imense de trandafir albi 

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se declară o femeie împlinită, bărbatul din viața ei o face să se simtă fix ca o regină, iar cadourile spectaculoase sunt nelipsite.

Anamaria Prodan este în culmea fericirii de când și-a întâlnit noul partener de viață. Bărbatul o răsfață cu cele mai frumoase cadouri, fără să se uite la bani. Recent, sexy impresara a fost surprinsă cu două buchete imense de trandafiri albi din partea iubitului ei.

Anamaria Prodan, surprinsă cu două buchete imense de trandafir albi 

Anamaria Prodan este tratată ca o regină de către noul ei iubit, iar

imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare demonstrează totul. Din fotografie se poate observa că sexy impresara se simte mai fericită ca niciodată, asta pentru că este cu zâmbetul până la urechi, iar în mână ține unul dintre buchetele imense de trandafiri albi.

Citește și: „Am crezut că e cutremur”. Un șofer român a intrat cu TIR-ul tocmai până în bucătăria unei familii din Italia

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a postat și prima imagine cu noul iubit, deși i-a ascuns identitatea, se pare că bărbatul există în viața impresarei, iar toate zvonurile au fost spulberate.

La un moment dat, fiica Ionelei Prodan a dezvăluit cât de important este bărbatul din viața ei și cât de norocoasă este că există.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se

întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.    Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat.

Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.

Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan, la acea vreme.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Citește și: „Așteptăm oricând să vină acasă”. Anamaria Prodan, pregătită să îngroape securea războiului cu Laurențiu Reghecampf: „Noi am făcut istorie în țara asta”

După divorțul tumultuos, iată că soarele a ieșit și pe drumul impresarei, care radiază de fericire și se simte iubită cu adevărat, așa cum a visat dintotdeauna.

 

 

 

 

O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant. Relația a început când soțul acesteia a plecat pe vapor

 

 

 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”