Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Alex Bodi. Ce i-a transmis impresara după ce afaceristul a anunțat că s-a despărțit de Ema Uta?

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 ian 2023, 11:43

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta. Afaceristul a dezvăluit că motivul ar fi fost chiar fosta soție. Astfel, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj.

Alex Bodi și Ema Uta formau unul dintre cele mai apreciate cupluri, însă relația lor s-a încheiat, și se pare că ruptura este una definitivă. Afaceristul a dezvăluit că motivul ar fi fost Iulia Sălăgean, mama fetiței lui. Iată ce mesaj i-a transmis A namaria Prodan.

Citește și: Cine este tânăra despre care s-a zvonit că ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf. Apariția care a surprins pe toată lumea: „E gratis”

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Alex Bodi. Ce i-a transmis impresara după ce afaceristul a anunțat că s-a despărțit de Ema Uta?

Alex Bodi a mărturisit că a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ema Uta, însă nu au rezonat la un singur lucru, fosta soție a afaceristului.

Ultimele declarații ale lui Alex Bodi, cu privire la relația pe care o are în prezent cu Iulia Sălăgean, au făcut-o pe Anamaria Prodan să-i transmită un mesaj acestuia în mediul online. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf a prezentat al doilea „copil” al familiei. Antrenorul și Corina sunt în culmea fericirii

"Felicitări!!! Puțini bărbați mai sunt pe lume....restul... rahați", a scris Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram.

Afaceristul a vorbit despre relația pe care o are cu mama feiței lui, Iulia Sălăgean, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

"Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia.

Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.

O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant. Relația a început când soțul acesteia a plecat pe vapor

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre noul iubit: "Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu"

Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.", a spus Alex Bodi, potrivit  spynews.ro

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies