„Ce-o fi de lumea asta?” Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant pe o rețea de socializare. Ce le-a transmis artista fanilor săi

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 dec 2022, 19:07

Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant pe o rețea de socializare

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua a reacționat pe rețelele de socializare. Artista a ținut să-și spună părerea despre anumite aspecte ale societății.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața este urmărită pe rețelele de socializare de o mulțime de oameni care o apreciază. Artista este foarte sinceră și niciodată nu se dă înlături de la a aborda anumite subiecte de interes, spunându-și părerea personală. În urmă cu puțin timp, artista a reacționat pe rețelele de socializare, spunând că nu știe ce se întâmplă cu lumea asta, făcând referire la rapiditatea cu care tehnologia evaluează.

Carmen de la Sălciua, reacție tranșantă în mediul online

Artista este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu toate proiectele la care lucrează, dar și cu ce se mai întâmplă nou în viața ei, pe plan personal. Carmen de la Sălciua este o femeie asumată și nu se teme să abordeze subiecte mai delicate pe contul său de Instagram și, totodată, să-și spună părerea sinceră.

Citește și: Carmen de la Sălciua a plecat din nou într-o vacanță exclusivistă. Ce destinație a ales artista împreună cu Marian Corcheș

Este bine cunoscut faptul că artista este foarte credincioasă, recent, a mers pe muntele Athos, acolo unde a avut o experiență de neuitat. Artista este foarte radicală atunci când vine vorba despre viața cotidiană și mai ales despre rapiditatea cu care tehnologia evoluează, iar oamenii au început să fie înlocuiți de roboți, astfel forța de muncă umană va fi în scădere.

Cântăreața este îngrozită de ce s-ar putea întâmpla pe viitor.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

”Ce-o fi de lumea asta? Holograme, bani virtuali, mașini care zboară, roboți care înlocuiesc umanitatea, avatare, nft-uri, lumi virtuale...”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram.

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj cu subînțeles după ce fanii i-au urat "sarcină ușoară!" Cântăreața a apărut la o cântare cu o burtică suspectă

Artista traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, iar proiectele pe plan muzical sunt în floare. Carmen de la Sălciua se bucură de un real succes pe plan profesional.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies